Μέσα σε ένα πάρτι υπάρχουν θέσεις για όλους. Για εσένα που θέλεις να χορεύεις ασταμάτητα, για εσένα που θέλεις να μιλάς μόνο με όποιον ξέρεις, και φυσικά για εσένα που θέλεις να τους γνωρίσεις όλους.

Εδώ θα μάθεις ποια είναι η δική σου θέση μέσα σε ένα πάρτι, ανάλογα με το ζώδιό σου. Κοινωνικός, εσωστρεφής ή κάτι ενδιάμεσο λοιπόν;

Κριός

Εάν υπάρχει πίστα ο Κριός είναι εκεί. Εάν πάλι δεν υπάρχει, θα δημιουργήσει αυτός μια. Τίποτα πάντως δεν θα τον κρατήσει από να δείξει τις χορευτικές του κινήσεις.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πολύ απασχολημένος για αυτό μην τον ενοχλήσεις. Λογικά βρίσκεται κάπου μόνος του και παίζει παιχνίδια στο κινητό του.

Δίδυμοι

Εάν το πάρτι γίνεται μια ημέρα όπου ταυτόχρονα παίζει η αγαπημένη του ομάδα, ξέχνα τον Δίδυμο. Πιθανότατα έχει βρει κάποια τηλεόραση ή παρακολουθεί τον αγώνα στο κινητό του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος βρίσκεται πάντα στην κουζίνα, βοηθώντας τον οικοδεσπότη να μαγειρέψει και να καθαρίσει. Γενικά κάνει τα πάντα για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Λέων

Εάν θέλεις να ακούσεις καλή μουσική τότε βάλε τον Λέων να είναι υπεύθυνος για αυτήν. Για αυτόν τον λόγο πολύ συχνά θα τον βρεις δίπλα στην κονσόλα της μουσικής να διαχειρίζεται την playlist.

Παρθένος

Ο Παρθένος κάθεται κάπου μακριά από τους άλλους και ασχολείται με το κινητό του. Πιθανότατα απαντάει στα emails της δουλειάς του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ακριβώς εκεί που είναι ο περισσότερος κόσμος αφού είναι τρομερά κοινωνικός και επίσης δεν αντέχει ούτε ένα βράδυ χωρίς να φλερτάρει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι συνήθως ο οικοδεσπότης ακόμα και εάν δεν είναι δικό του το πάρτι. Άρα είναι σε κάποιο σημείο στην κουζίνα ή κοντά στον μπουφέ όπου βάζει ποτά και φτιάχνει κοκτέιλ.

Τοξότης

Ο Τοξότης βρίσκεται μαζί με τους φίλους του αλλά μισεί τους κλειστούς χώρους με τον πολύ κόσμο, οπότε λογικά θα είναι στο μπαλκόνι ή στον κήπο.

Αιγόκερως

Εάν στον χώρο υπάρχει γάτα, σκύλος ή οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο, ο Αιγόκερως είναι εκεί και ασχολείται μόνο μαζί του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πιθανότατα θα βρίσκεται κρυμμένος στο μπάνιο ή σε κάποιο δωμάτιο, μακριά από τον θόρυβο, περιμένοντας να περάσει η ώρα για να μπορέσει να αποχωρήσει.

Ιχθύς

Εάν υπάρχει μπουφές σε ένα πάρτι τότε η θέση του Ιχθύ είναι κάπου εκεί κοντά. Θα τον βρεις να πίνει λίγο από όλα τα ποτά και φυσικά να δοκιμάζει διαφορετικά σνακ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο τα ξαφνικά προβλήματα