Μπήκαμε και επίσημα στη σεζόν των Διδύμων, η οποία ξεκινάει στις 21 Μάϊου και τελειώνει στις 20 Ιουνίου. Και επειδή πολλά ακούγονται για τους Δίδυμους, ήρθε η ώρα να μάθεις τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους.

Δίδυμος ο πολυάσχολος και κοινωνικός

Σου έχει συμβεί ποτέ να είσαι τόσο απασχολημένη που να σκέφτεσαι το πόσο υπέροχο θα ήταν να κλωνοποιήσεις τον εαυτό σου για να μπορέσεις να κάνεις τα πάντα; Αυτή η σκέψη είναι όλοι η ζωή των Δίδυμων. Ένας Δίδυμος είναι τόσο δραστήριος και περίεργος για τη ζωή που δεν σταματάει ποτέ να κινείται. Δουλεύει ασταμάτητα, και όταν δεν δουλεύει κοινωνικοποιείται. Προσπαθεί μονίμως να μοιράσει, τον ήδη περιορισμένο χρόνο του ανάμεσα σε χόμπι, καριέρα, οικογένεια και φίλους. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά για τον Δίδυμο που θέλει ό,τι κάνει να το κάνει τέλεια.  Εάν βρίσκεσαι σε κάποιο εστιατόριο ή μπαρ και δεις κάποιον να περιφέρεται και να μιλάει σε όλους, πιθανότατα ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων!

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο αυτό που σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού. Είναι πρωτοπόρoς και σκέφτεται καινοτόμα, για αυτό είναι και ο ιδανικός ηγέτης σε κάθε project. Tου αρέσουν οι αλλαγές και δεν έχει φοβηθεί ποτέ να δοκιμάσει κάτι νέο.

Τόσο ο Δίδυμος όσο και ο Παρθένος έχουν κυβερνήτη τους τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας. Έχουν όμως και κάποιες διαφορές. Ο Παρθένος είναι πιο εσωστρεφής και σπάνια μοιράζεται τα συναισθήματά του, σε αντίθεση με τον Δίδυμο που εκφράζεται πολύ. Η επικοινωνία είναι υψίστης σημασίας για αυτό και απαιτούν και από τους άλλους να τους ακούν προσεκτικά όταν έχουν κάτι να πουν.

Δίδυμος ο ρομαντικός

Ο Δίδυμος λατρεύει να επικοινωνεί μέσω γραπτών μηνυμάτων με τον σύντροφό του, σχεδόν όσο λατρεύει και τη δια ζώσης επικοινωνία. Στην πραγματικότητα, το να μπορεί να εκφράζεται είναι πολύ πιο σημαντικό για αυτόν, από ότι λέει πως είναι. Προσπαθεί να είναι πολύ προσεκτικός με τα λόγια του, να μη θίγει και να μην πληγώνει τους άλλους, και αυτό απαιτεί και από τον συνομιλητή του.

featured photo: @try2benice