Οι επείγουσες καταστάσεις είναι μέρος της ζωής μας. Ή καλύτερα μέρος της καθημερινότητάς μας. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι που χρειάζεται την άμεση αντίδρασή σου. Και είναι πολύ σημαντικό το πώς θα διαχειριστείς αυτήν την κατάσταση. Θα κρατήσεις την ψυχραιμία σου; Ή μήπως θα αγχωθείς τόσο που δεν θα καταφέρεις να λύσεις το πρόβλημα που προέκυψε;

Εδώ θα δεις το πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο τις επείγουσες καταστάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητά του.

Κριός

Παίρνει ενέργεια από την αδρεναλίνη, οπότε βρίσκεται στο στοιχείο του κατά τη διάρκεια καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Είναι αυτός ο ήρωας που τρέχει προς τη δράση.

Ταύρος

Δεν αντέχει την αλλαγή ή τις απροσδόκητες εκπλήξεις. Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, απλά παγώνει. Δυσκολεύεται πολύ να κάνει ελιγμούς.

Δίδυμοι

Δεν φοβάται να κάνει τα πάντα όταν κάτι πάει στραβά. Θα σώσει όμως τον εαυτό του πρώτα και ίσως να ανησυχήσει για τους άλλους αργότερα.

Καρκίνος

Ενδιαφέρεται περισσότερο για τους άλλους από ότι για τον εαυτό του. Εάν κάποιος που αγαπάει κινδυνεύει, τότε θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει.

Λέων

Καταρρέει με το παραμικρό που πάει στραβά. Όμως, για κάποιον περίεργο λόγο παραμένει ήρεμος στις πραγματικά δύσκολες καταστάσεις.

Παρθένος

Οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σπάνια του προκαλούν έκπληξη. Έχει ήδη σκεφτεί κάθε σενάριο στο μυαλό του, ώστε να γνωρίζει ακριβώς τι να κάνει.

Ζυγός

Εκπέμπει μια ηρεμία. Φρικάρει εσωτερικά, αλλά προσπαθεί να μην το δείξει. Προσπαθεί να παραμείνει δυνατός για όλους γύρω του.

Σκορπιός

Θυμώνει όταν κάτι πάει στραβά. Δεν μιλάει και αντιμετωπίζει το πρόβλημα μόνος του.

Τοξότης

Δεν νιώθει έκπληξη όταν κάτι πάει στραβά. Είναι γενικά απαισιόδοξος, οπότε είναι σαν να περίμενε να συμβεί αυτό.

Αιγόκερως

Διατηρεί πάντα την ψυχραιμία του, ακόμα και όταν πανικοβάλλεται εσωτερικά. Είναι το τέλειο άτομο για να έχει κάποιος γύρω του κατά τη διάρκεια καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, γιατί τους κάνει όλους να αισθάνονται ασφάλεια.

Υδροχόος

Θα βάλει τα κλάματα σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά σου.

Ιχθύς

Κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης θα μοιραστεί το πρόβλημα με όλους τους φίλους του. Αυτό πολλές φορές δεν βοηθάει αφού αγχώνει και τους υπόλοιπους εκτός από τον εαυτό του.