Όλοι μας γινόμαστε αστείοι ανάλογα την περίσταση αλλά και τον κόσμο που μας περιβάλλει. Η δυνατότητα κάποιου να είναι αστείος και να κάνει τους άλλους να γελάνε εξαρτάται από πολλά. Ένα από αυτά είναι και το ζώδιό του.

Για αυτό εδώ θα δεις ποια είναι τα πιο αστεία ζώδια, με σειρά κατάταξης. Εσένα ποια είναι η θέση σου;

Αιγόκερως 

Οποιοδήποτε ζώδιο μπορεί να είναι αστείο, απλά ο Αιγόκερως προτιμάει να κρατάει αυτήν του την εκδοχή για τον εαυτό του. Τις περισσότερες φορές φοβάται να διασκεδάσει και ίσως ντρέπεται όταν βρίσκετε με ανθρώπους που δεν γνωρίζει καλά.

Υδροχόος 

Ο Υδροχόος βρίσκεται σε αυτή τη λίστα όχι επειδή δεν είναι αστείος αλλά προτιμάει να απολαμβάνει το χιούμορ των άλλων. Άλλωστε το δικό του χιούμορ το κατανοεί μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων.

Καρκίνος 

Ο Καρκίνος έχει αυτό το χιούμορ που πολλές φορές κάνει τους άλλους να αισθάνονται άβολα. Λίγοι τον καταλαβαίνουν για αυτό και συνήθως είναι σοβαρός και ανοίγεται μόνο σε όποιους θέλει αυτός.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι χαλαρός, έτσι είναι και τα αστεία του. Δεν θα πει ποτέ τα αστεία του φωναχτά αφού όποιος τον ξέρει καλά θα δώσει την προσοχή του για να τον ακούσει, ακόμα και εάν ψιθυρίζει.

Ιχθύς 

Ο Ιχθύς ξέρει τις πιο ξεκαρδιστικές ιστορίες και δεν θα διστάσει να σου τις πει, ακόμα και εάν δεν το ζητήσεις!

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ο άρχοντας του σαρκασμού. Είναι επίσης αυτός που θα μειώσει κάθε ένταση με ένα μόνο αστείο. Κάποιοι δεν εκτιμούν το χιούμορ του γιατί γίνεται ειρωνικός, αλλά δεν το κάνει επίτηδες!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός λατρεύει τις μεγάλες  και σοβαρές συζητήσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Μπορεί εύκολα να κάνει κάθε συζήτηση να εξελιχθεί σε ακατάπαυστα γέλια.

Λέων

Ο Λέων λατρεύει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και αυτό προσπαθεί να κάνει μέσα από τα αστεία του. Του αρέσει επίσης να διηγείται αστεία ή εξωφρενικά περιστατικά που του έχουν συμβεί στη ζωή του.

Κριός 

Ο Κριός είναι γνωστός για την εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και αυτό που τον κάνει ακόμα καλύτερο στο να λέει αστεία είναι η γλώσσα του σώματος που χρησιμοποιεί.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος μπορεί να κάνει ακόμα και κάποιον που γνώρισε μόλις να γελάσει με την ψυχή του. Έχει μια σπάνια ικανότητα να διασκεδάζει τους άλλους και ποτέ δεν προσβάλλει μέσα από τα αστεία του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη, οπότε δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι επίσης ένα από τα πιο αστεία ζώδια. Θέλει πάντα να βεβαιώνεται ότι όλοι γύρω του χαμογελούν και διασκεδάζουν.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι έξυπνος και την εξυπνάδα του τη διοχετεύει στο χιούμορ του. Μπορεί να κάνει χιούμορ σε κάθε περίσταση και να κάνει τους άλλους να νιώσουν πολύ καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο τα ξαφνικά προβλήματα