Έχουμε πει για τους Κριούς πόσο τολμηρά και ικανά άτομα είναι. Δεν το βάζουν ποτέ κάτω, αγαπάνε βαθιά και θα είναι πάντα εκεί για εσένα. Αλλά εάν αυτά δεν σου είναι αρκετά για να βάλεις έναν Κριό στη ζωή σου, εδώ θα δεις ακόμη περισσότερους λόγους.

Είναι περιπετειώδης

Εάν δεν έχεις τίποτα ενδιαφέρον να κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο απλώς πάρε τηλέφωνο έναν Κριό. Ο Κριός και η περιπέτεια πάνε μαζί. Είναι ικανός να μετατρέψει ακόμη και το πιο βαρετό σου βράδυ σε μια περιπέτεια που θα θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή.

Είναι αισιόδοξος

Ο Κριός ψάχνει να βρει τη θετική πλευρά της ζωής, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Για αυτό και τον θέλεις δίπλα σου όταν δεν νιώθεις καλά. Είναι σαν να βρίσκεται συνεχώς σε ένα ταξίδι προς την ευτυχία και τίποτα δεν μπορεί να του το χαλάσει.

Δεν μπορεί να γίνει βαρετός

Είναι πάντα πρόθυμος να δώσει προτεραιότητα στη διασκέδαση. Εάν η ζωή σου είναι λίγο βαρετή αυτήν την περίοδο απλώς πες του το. Αλλά να είσαι προετοιμασμένη για αυτό που θα ακολουθήσει!

Είναι πιστός

Ο Κριός είναι πολύ πιστός στους ανθρώπους που αγαπάει. Δεν θα προδώσει ποτέ τα αγαπημένα του πρόσωπα ούτε θα τα πληγώσει με κάποιον τρόπο. Να είσαι επίσης σίγουρη πως τα μυστικά σου είναι απόλυτα ασφαλή μαζί του.

Είναι ειλικρινής

Είναι ο ορισμός του “η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική”. Ο Κριός δεν λέει ψέματα και εάν το κάνει θα είναι μόνο γιατί νιώθει πως έτσι θα προστατέψει κάποιον. Προσπαθεί πάντα να είναι ειλικρινής με τρόπο που να μην ενοχλεί ή να μην προσβάλλει κάποιον.

Είναι εξαιρετικά ανεξάρτητος

Ένας Κριός δεν θα σου τηλεφωνήσει στις 3 το πρωί, ζητώντας βοήθεια για κάτι. Αντιμετωπίζει τα προβλήματά του μόνος του και πιθανότατα δεν θα γνωρίζεις καν τι τον προβληματίζει. Μόνο όταν το ξεπεράσει θα σου μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που είχε.

Είναι φιλόδοξος

Επειδή ο Κριός προσπαθεί πάντα για το καλύτερο – να κάνει περισσότερα, να είναι περισσότερα, να δει περισσότερα – ο ενθουσιασμός του για τη ζωή μπορεί να είναι μεταδοτικός. Ο Κριός θέλει να θέσει υψηλούς στόχους για τον εαυτό του και αυτό μπορεί να βοηθήσει και εσένα να πάρεις ενέργεια για να επιτύχεις τους στόχους σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι είναι αυτό που σε κάνει κακό συγκάτοικο, σύμφωνα με το ζώδιό σου