Έχεις συναναστραφεί ποτέ με κάποιον άνθρωπο που ο όρος “καταναλωτική μανία” είναι πολύ λίγος για να εξηγήσει αυτό που του συμβαίνει; Και δεν μιλάμε για αυτήν την ακαταμάχητη ανάγκη που έχεις μερικές περιόδους τον χρόνο για να ψωνίσεις τα πάντα. Μιλάμε για ανθρώπους που ξοδεύουν αλόγιστα σαν να είναι αυτή η τελευταία τους ημέρα στον κόσμο!

Εδώ θα δεις ποια είναι τα 3 πιο σπάταλα ζώδια, αυτά δηλαδή που δεν έχουν ακούσει ποτέ στη ζωή τους τη λέξη “αποταμίευση”.

Ζυγός

Ο Ζυγός ζει πραγματικά την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία του ή έστω σαν να κλείνουν αύριο για πάντα όλα τα πολυκαταστήματα της χώρας. Εκτός από ότι είναι ενήμερος για όλες τις νέες τάσεις στη μόδα μπορεί να ξεχωρίσει και τι είναι ποιοτικό και τι όχι. Ψωνίζει ακατάπαυστα θεωρώντας πως απλώς κάνει μερικές «καλές επενδύσεις». Αστρολογικά, ο δεύτερος οίκος εισοδήματος και οικονομικών του Ζυγού κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της επιθετικότητας. Παρά την ήρεμη, ισορροπημένη συμπεριφορά του, ο Ζυγός μπορεί να ζήσει πραγματικά επικίνδυνα όταν πρόκειται για τα οικονομικά του. «Πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για να βγάλεις χρήματα» είναι το μότο του Ζυγού.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς κυβερνάται από τον πλανήτη Δία, αυτό σημαίνει πως κυνηγάει πάντα την εφήμερη ευτυχία και αναζητάει εμπειρίες. Ο Ιχθύς γνωρίζει ότι η ζωή είναι δύσκολη και μερικές φορές η πιο εύκολη λύση για μια κακή μέρα είναι το shopping therapy. Όπως ο Ζυγός, ο οικονομικός τομέας του κυβερνάται επίσης από τον φλογερό Άρη. Είναι ενθουσιώδης τόσο με τις αξίες του όσο και με τα υπάρχοντά του, και αν δεν είναι προσεκτικός, μπορεί κυριολεκτικά να βγει εκτός budget  χωρίς να το καταλάβει. Επειδή ο Ιχθύς είναι επίσης ένας ευμετάβλητος άνθρωπος που του αρέσει να αλλάζει τα πράγματα συχνά, οι επενδύσεις που κάνει τη μια εβδομάδα μπορεί να μην έχουν νόημα την επόμενη.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο απόλυτος ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου. Κυβερνάται από τον Δία είναι φλογερός, παθιασμένος και λατρεύει να ξοδεύει τα χρήματά του σε πράγματα που θα διεγείρουν το μυαλό του. Είναι ατρόμητος και δεν θα το σκεφτεί δύο φορές να κάνει κράτηση για ένα solo ταξίδι στην Ισλανδία ή να δοκιμάσει κάθε επιδόρπιο σε αυτό το εστιατόριο με αστέρι Michelin. Παρά τις πολλές φαντασιώσεις του, ο δεύτερος οίκος των οικονομικών του Τοξότη κυβερνάται από τον υπεύθυνο Κρόνο. Έτσι, περισσότερο από τα άλλα δύο ζώδια, η ασφάλεια του Τοξότη είναι πάντα προτεραιότητα. Αυτό είναι μέρος του τι κάνει έναν Τοξότη τόσο φιλόδοξο: Του αρέσει να κερδίζει χρήματα για να μπορεί να τα ξοδεύει!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 5 ζώδια που δυσκολεύονται να ζητήσουν συγνώμη