Έχουμε πει πως την καλοκαιρινή περίοδο έχουμε μια τάση να κάνουμε αλλαγές. Και αυτές οι αλλαγές συνήθως αφορούν το σπίτι μας, αφού ίσως έχουμε και περισσότερο χρόνο αλλά και διάθεση να το περιποιηθούμε.

Αυτό που ενδείκνυται φυσικά να κάνεις το καλοκαίρι είναι να βάψεις το σπίτι σου εφόσον έχεις την επιλογή να μετακινείς τα έπιπλα σου από και προς το μπαλκόνι για να δημιουργείς χώρο. Αλλά φυσικά και επειδή έχοντας όλη την ημέρα ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα θα στεγνώσει το χρώμα πιο εύκολα και γρήγορα! Και εάν δεν θέλεις πάλι να ανανεώσεις το λευκό χρώμα των τοίχων σου, εδώ θα δεις μερικές ιδές για τις πιο ασφαλείς επιλογές χρωμάτων.

Χρώματα που ακόμη και έναν τοίχο να αποφασίσεις να βάψεις θα κάνουν τη διαφορά!

Όχι ροζ αλλά ούτε και ροδακινί

Τώρα ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες. Αυτό το χρώμα είναι ένας συνδυασμός του ροδακινί με το πολύ απαλό ροζ. Και είναι τόσο ιδιαίτερο αλλά ταυτόχρονα ουδέτερο που δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς καθόλου για το αποτέλεσμα.

Γκρι με μια ιδέα γαλάζιου

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benjamin Moore (@benjaminmoore)

Ίσως αυτό να είναι το ιδανικό χρώμα για μια κρεβατοκάμαρα αφού εκπέμπει ταυτόχρονα ένταση αλλά και γαλήνη. Είναι επίσης το χρώμα που θες στον τοίχο σου αφού έτσι μπορείς να πειραματιστείς με άπειρους συνδυασμούς διακοσμητικών μαξιλαριών.

Πράσινο -προς λαδί-

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Farrow & Ball (@farrowandball)

Αυτό το χρώμα έχει κάνει ένα δυνατό comeback τα τελευταία χρόνια, και όχι άδικα αν μας ρωτάς. Δημιουργεί έναν πιο κλασικό χαρακτήρα σε οποιοδήποτε χώρο και τον κάνει να δείχνει πιο κομψό.

Σκούρο μπλε

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Farrow & Ball (@farrowandball)

Παρόλο που μπορεί να νομίζεις πως το σκούρο μπλε είναι μια τολμηρή επιλογή και θα σε δεσμεύσει στη διακόσμηση του υπόλοιπου χώρου, δεν είναι. Θεωρείται μια αρκετά ασφαλής  επιλογή απλά φρόντισε να μην το παρακάνεις. Είναι ένα χρώμα που ενδύκνειται κυρίως για τον έναν τοίχο του δωματίου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 6 tips για να αλλάξεις αμέσως την ενέργεια του χώρου σου