Εάν είσαι και εσύ κηδεμόνας σκύλου, ξέρεις πολύ καλά ότι τα σκυλάκια είναι κάτι πολύ περισσότερο από κατοικίδια, είναι ο καλύτερος φίλος σου. Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, σύμφωνα με μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, οι λάτρεις των σκύλων τείνουν να είναι πολύ πιο «κοινωνικοί και εξωστρεφείς» σε σύγκριση με αυτούς που έχουν αδυναμία στις γάτες.

Εδώ θα δεις ποια είναι αυτά τα ζώδια που αγαπάνε τα σκυλάκια όσο τίποτα, σύμφωνα πάντα με την αστρολογία.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Τα σκυλάκια κυβερνώνται από τον πλανήτη Άρη. Ο Άρης είναι ο φλογερός πλανήτης, ο πλανήτης δράσης. Ο Κριός κυβερνάται επίσης από τον Άρη και περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, είναι ο πιο εξειδικευμένος για να συμβαδίσει με την φαινομενικά απεριόριστη ενέργεια ενός σκύλου. Ο Κριός είναι το είδος του κηδεμόνα σκύλου που θα τον πάρει μαζί του σε πεζοπορία, θα τον μάθει να κολυμπάει και θα κάνει τις καθημερινές επισκέψεις στο πάρκο σκύλων προτεραιότητα.

Σκορπιός (22 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί έχουν τη φήμη ότι είναι μυστηριώδεις. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι απλώς επιλεκτικοί ως προς το σε ποιον ανοίγονται. Και φυσικά, ποιος είναι πιο αξιόπιστος από ένα κουτάβι; Ο Σκορπιός λαχταρά την οικειότητα και την απομόνωση. Πιο εσωστρεφής από τον Κριό, ο Σκορπιός αγαπάει τον τρόπο με τον οποίο τα σκυλάκια δημιουργούν έναν ασφαλή κόσμο άνευ όρων αγάπης για να κατοικήσουν. Μπορεί να γνωρίζεις έναν Σκορπιό που είναι συνήθως ήσυχος, στοχαστικός και μυστηριώδης. Αλλά όταν είναι με τον σκύλο του, είναι περιπετειώδης, ομιλητικός, λάτρης της φύσης.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Όπως ο Κριός, έτσι και ο Δίδυμος έχει περίσσευμα. Και με ποιον καλύτερο να το χρησιμοποιήσει από ένα αξιαγάπητο κουτάβι που θέλει απλώς να παίζει όλη τη μέρα; Ο έκτος οίκος σε έναν γενέθλιο χάρτη ασχολείται κυρίως με την καθημερινότητά μας, τις εργασιακές μας συνήθειες και την πρόληψη ασθενειών, αλλά μας λέει επίσης τι είδους κηδεμόνες κατοικίδιου είμαστε. Τα κατοικίδια χρειάζονται συνεχή προσοχή άλλωστε. Ο έκτος οίκος των Διδύμων είναι ο Σκορπιός, που μας λέει ότι προτιμούν να δημιουργούν έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο κόσμο για την καθημερινή τους φροντίδα. Αν και οι Δίδυμοι είναι κοινωνικά πλάσματα, τίποτα δεν τους αναζωογονεί περισσότερο από μια μέρα μόνοι τους, τρέχοντας στην παραλία με τον σκύλο τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ανήκεις και εσύ στα ζώδια που έχουν αδυναμία στις γάτες;