Στο dating δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε. Τουλάχιστον όχι πάντα. Ναι, οι πιθανότητες να βγεις ένα αξιοπρεπές ραντεβού που θα οδηγήσει σε ένα ωραίο δέσιμο είναι αρκετές. Επίσης αρκετές είναι και οι πιθανότητες να ακούσεις τον παρτενέρ να σου λέει ότι δε θέλει σχέση σε αυτή τη φάση. Τουλάχιστον σχέση όπως την έχεις εσύ στο μυαλό σου. Μπορεί να ακούσεις και τη φράση “κάτι χαλαρό”, ή casual τέλος πάντων. Το πώς θα διαχειριστείς το challenge “casual σχέση” είναι δικό σου θέμα. Είναι πολύ πιθανό να σου αρέσει, να το έχεις ανάγκη και εσύ ή όντως να το δεις σαν πρόκληση. Από την άλλη, αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, μάλλον θα πληρώσεις το ποτό σου και θα φύγεις. Τρέχοντας.

Ταύρος

Ο Ταύρος κινείται αργά σε μια σχέση, αλλά ο βασικός γνώμονας είναι το “όλα ή τίποτα”. Λατρεύει το να ερωτεύεται και είναι πολύ επιφυλακτικός μέχρι να καταλάβει ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Είναι επίσης συντηρητικός με τα χρήματα και το χρόνο του. Το να ξοδέψει λοιπόν χρόνο σε μια casual σχέση είναι απλά κάτι που θα προτιμούσε να μην κάνει. Ο σεβασμός και η πίστη είναι σημαντικά για τον Ταύρο. Δε θα σε αφήσει ποτέ, εκτός αν είναι αναγκασμένος. Θα αφοσιωθεί σε μια σχέση και θα δουλέψει για τη συντροφικότητα… μέχρι το πικρό τέλος.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι γνωστός για τον επαγγελματισμό και τον business τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή. Με το ίδιο ακριβώς mindset χειρίζεται και τις προσωπικές του σχέσεις. Τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα όσο “χτίζει” ένα σταθερό μέλλον. Ο Αιγόκερως απλά δεν έχει χρόνο να σπαταλήσει σε μια χαλαρή σχέση στην οποία δεν υπάρχει ένας στέρεος στόχος. Παίρνει σοβαρά την αφοσίωση και χρειάζεται χρόνο μέχρι να βρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται στα ερωτικά του. Είναι διατεθειμένος να μείνει ανενεργός ερωτικά για όσο χρειαστεί, μέχρι να βρει το άτομο που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Παρθένος

Αν και οι Παρθένοι είναι καλοί στο να κρατάνε τα πράγματα casual γενικά, οι σχέσεις δεν είναι κάτι με το οποίο παίζουν. Δεν τις παίρνουν στην πλάκα. Είναι πολύ συγκεκριμένοι και έχουν χαρακτηριστικά και στάνταρ στα οποία πρέπει να βάλουν τσεκ για να βγουν ραντεβού με κάποιον. Ψάχνουν ποιότητες οι οποίες θα τους κάνουν να θέλουν να αφοσιωθούν σε μια σχέση. Οπότε τα “χαλαρά” πράγματα δε λειτουργούν για αυτούς. Ο σκοπός ενός Παρθένου στη ζωή είναι να είναι παραγωγικός με την πρόθεση να υπηρετεί το μυαλό, το σώμα και την ψυχή του. Όταν λοιπόν επιλέξει να αφιερώσει χρόνο σε μια σχέση, θα προτιμήσει αυτή να εξυπηρετεί και αυτόν τον γεμάτο σημασία σκοπό του.

Από ό,τι φαίνεται, τα προσγειωμένα ζώδια της γης προτιμούν να κρατάνε τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις.

Δες ακόμα:

Τι πρέπει να ξέρεις για τις casual σχέσεις εν έτει 2019

Αυτά τα τέσσερα ζώδια δυσκολεύονται να διαχειριστούν την απόρριψη


featured image: elite daily