Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έχουν περάσει μόνο λίγα χρόνια από τότε που η Gigi και στη συνέχεια η Bella Hadid έκαναν το ντεμπούτο τους στο χώρο της μόδας. Ο αντίκτυπος που έχουν στη βιομηχανία από τότε είναι τεράστιος. Μετράνε ήδη αμέτρητα εξώφυλλα και συνεργασίες με τα σημαντικότερα πρόσωπα του χώρου. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε την επιρροή που έχουν στα social media με κάθε τους φωτογραφία να έχει εκατομμύρια likes και να γίνεται viral σε μια νύχτα. Ήδη γνωρίζουμε ότι τα καλά τους γονίδια επικρατούν σε όλη την οικογένεια, καθώς και ο αδερφός τους, αλλά και η μητέρα τους Yolanda ήταν μοντέλο. Όπως φαίνεται όμως αυτό έχει εφαρμογή και στον ευρύτερο οικογενειακό τους κύκλο. Ο λόγος για τη Joann van de Herik, κόρη του αδελφού της Yolanda και ξαδέρφη των διάσημων μοντέλων.

Η ξαδέρφη των Gigi και Bella Hadid είναι το επόμενο μοντέλο που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram

Η Joann τυχαίνει να είναι μοντέλο στην Ολλανδία. Έχει ήδη συμβόλαια με τα πρακτορεία International Model Management και 12+ UK Model Management

Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στο λογαριασμό της στο instagram θα δει αμέσως την ομοιότητα με τις ξαδέρφες της. Δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που αξίζει να την ακολουθήσεις. Η ίδια δημοσιεύει συχνά θετικά μηνύματα για το γυναικείο σώμα, ενθαρρύνοντας και τους άλλους να αγκαλιάσουν τις ατέλειες τους. Το plus size μοντέλο γράφει συχνά λεζάντες κάτω από τις φωτογραφίες της για το πώς όλοι μπορεί να έχουν κάποιες άσχημες μέρες και να μην νιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Από την άλλη όλοι όσοι ακολουθούμε τις αδερφές Hadid αναρωτιόμαστε συχνά αν αυτές οι γυναίκες έχουν όντως κάποια κακή μέρα. Η ειλικρίνεια της Joann είναι αρκετά αναζωογονητική και σε κάνει να δεις με μια άλλη ματιά τον φιλτραρισμένο και φαινομενικά τέλειο χώρο της μόδας. Όπως λέει και η ίδια: “Μην προσπαθείς να συγκριθείς και να ανταγωνιστείς τους άλλους. Το σώμα σου είναι ένας ναός που πρέπει να φροντίζεις και να αγαπάς. Μην αφήσεις το μυαλό σου να εκφοβίζει το σώμα σου. Το σώμα σου σε αγαπάει και αγάπησε το και εσύ”.


featured image: L’Officiel