Ο γάμος είναι μία από τις μεγαλύτερες περιπέτειες στη ζωή δύο ανθρώπων. Ακόμα κι αν αυτός ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, είναι φορές που η φλόγα σβήνει και καταλήγουν σε διαζύγιο. Σίγουρα δεν γίνεται κάποιος να προβλέψει αν μία σχέση θα κρατήσει ή όχι. Η αστρολογία μπορεί να μας πει κάποια πράγματα για τα ζώδια, που είναι πιο πιθανό να πάρουν διαζύγιο.

Ορίστε τα ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να καταλήξει σε διαζύγιο.

1. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν πολλά αξιαγάπητα χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν μια σχέση να πάει μπροστά. Δεν φημίζονται όμως μόνο για την ειλικρίνεια και την ευφυΐα τους, αλλά και για τις ναρκισσιστικές τους τάσεις. Και όταν κάποιος δεν βλέπει τα πράγματα όπως αυτοί, χάνουν την υπομονή τους. Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας Αιγόκερως σε μια μακροχρόνια σχέση, είναι να προσπαθήσει να χαλαρώσει και να καταλάβει το παρελθόν του συντρόφου του. Αν όχι, ίσως τα πράγματα να μην πάνε και τόσο καλά.

2. Υδροχόος

Η ανεξαρτησία και το φλερτ είναι μόνο δύο από τα χαρακτηριστικά ενός Υδροχόου στο γάμο του. Κανένα όμως δεν βοηθάει έναν γάμο να κρατήσει. Αυτά τα χαρακτηριστικά τον μετατρέπουν σε έναν καλό φίλο, αλλά ως σύντροφος γίνεται κάπως κουραστικός. Ένας γάμος είναι η ένωση δύο ανθρώπων και για να κρατήσει χρειάζονται συμβιβασμοί.

3. Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι αξιαγάπητοι και πεισματάρηδες. Συχνά βοηθούν τον σύντροφό τους να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, πετυχαίνοντας τους στόχους του και κοιτώντας το μέλλον. Ωστόσο, έχουν μία τάση να ενοχλούνται όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν υπολογίσει. Για έναν πετυχημένο γάμο με έναν Παρθένο, λάβε υπόψιν σου τα σχέδιά του και κάνε ό,τι μπορείς για να τα ακολουθήσεις. Σημαίνει πολλά γι’ αυτούς και σαν αντάλλαγμα μπορούν να γίνουν πιστοί σύντροφοι.

4. Τοξότης

Γεννημένοι να ταξιδεύουν οι Τοξότες, θα λέγαμε ότι είναι ένα ζώδιο με τσαγανό. Αυτό μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό που βοηθάει μία περιπετειώδη σχέση, αλλά μπορεί και να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα. Γνωστοί και ως ανυπόμονοι, μια σύζυγος Τοξότης χρειάζεται να γίνει “αναίσθητη” και να μάθει να εκτιμά τις απρόβλεπτες στιγμές της ζωής.

5. Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένα άτομα που αγαπούν να κάνουν τους άλλους να νιώθουν ότι εκτιμώνται, αρκεί να κάνουν και εκείνοι το ίδιο. Μπορούν να γίνουν η μεγαλύτερη αγάπη στη ζωή κάποιου. Ωστόσο πρέπει να ξέρεις ότι οι Σκορπιοί ζηλεύουν αρκετά. Αυτό πηγάζει από το ότι περιμένουν πολλά από τον σύντροφό τους. Αν είσαι ειλικρινής και στοργική απέναντί τους, τότε ένας Σκορπιός θα είναι ο ιδανικός σύντροφος.

6. Κριός

Περίεργοι, παθιασμένοι και τρυφεροί, οι Κριοί μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύντροφοι. Αυτή η αγάπη μπορεί να κρατήσει μια ζωή, αρκεί ο σύντροφός τους να μπορεί να διαχειριστεί τις παραξενιές τους. Έχουν πάντα τρομερή ενέργεια και δεν τους αρέσει να μένουν στάσιμοι. Τους αρέσει να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα και είναι γνωστό ότι συχνά παίρνουν λάθος αποφάσεις. Βρες έναν τρόπο να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο την ενέργειά τους και να τους βοηθήσεις να κάνουν τις σωστές επιλογές.

7. Δίδυμος

Οι Δίδυμοι έχουν δύο πλευρές. Ακόμα κι αν αυτό το ζώδιο το χαρακτηρίζει η αναποφασιστικότητά του και μερικές φορές η κακή του διάθεση, το βασικά χαρακτηριστικά τους είναι κατάλληλα ώστε να διατηρήσουν μια σχέση υγιή και τρυφερή. Είναι στοργικοί και ευγενικοί, σημάδι ότι νοιάζονται για την οικογένειά τους και όσους αγαπάνε. Με κυβερνήτη τους τον πλανήτη Ερμή, είναι πρόθυμοι να επικοινωνήσουν, πράγμα που βοηθάει σε έναν γάμο.

8. Ζυγός

Για έναν Ζυγό το να είναι κάποιος δίκαιος και ισορροπημένος, σημαίνει πολλά. Κάθε μέλος της οικογένειάς τους αξίζει αγάπη και σεβασμό και οι ίδιοι είναι εκεί για να σιγουρευτούν πως θα την έχουν. Ωστόσο, αυτή η έντονη αίσθηση δικαιοσύνης τους οδηγεί σε αντιπαραθέσεις.

9. Λέων

Κι όμως, οι Λέοντες φημίζονται για το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη τους, αλλά αυτό που πραγματικά κάνει έναν Λέοντα καλό σύντροφο είναι η αφοσίωση και η γενναιοδωρία του. Είναι ένα πραγματικά δοτικό ζώδιο που θα έκανε τα πάντα για τον σύντροφό. Αν καταλάβει όμως ότι γίνεται κατάχρηση της εμπιστοσύνη του, η σχέση έχει πάρει τον δρόμο δίχως γυρισμό.

10. Καρκίνος

Όντας αποφασιστικός και πιστός, ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που είναι φτιαγμένο για γάμο. Οι Καρκίνοι νοιάζονται για το σπίτι τους και οτιδήποτε άλλο υπάρχει εκεί μέσα και έτσι δεν φοβούνται να προσπαθήσουν σε μία σχέση. Έτσι, το μόνο πράγμα που κρατάει έναν Καρκίνο από το να γίνει ο ιδανικός σύντροφος είναι η υπερβολική κυκλοθυμία του και η τάση του να χειραγωγεί τους άλλους. Νοιάζεται τόσο, που μερικές φορές δεν βλέπει καθαρά τα σημεία στη σχέση που χρειάζεται να διορθωθούν.

11. Ταύρος

Αναμφίβολα το πιο αξιόπιστο ζώδιο. Όσοι είναι τόσο τυχεροί ώστε να παντρευτούν έναν Ταύρο θα έχουν μια ευτυχισμένη ζωή. Αν ταιριάξουν με το κατάλληλο ζώδιο, θα γίνουν ακόμα πιο ενθουσιώδεις και τρυφεροί, προτιμώντας σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και στις σαρκικές επιθυμίες. Ωστόσο, αυτό το ζώδιο δεν είναι κατάλληλο για τον καθένα και μπορεί να γίνει πολύ πεισματάρικο και ξεροκέφαλο.

12. Ιχθύς

Όπως υποδεικνύει και το όνομα τους, οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο που ξέρει να επιπλέει. Η προσαρμοστικότητά τους, μαζί με την αξιοπιστία, την συμπόνια και τις ρομαντικές του τάσεις, είναι κατάλληλοι για γάμο. Οι Ιχθύες μπορούν να γίνουν ο κατάλληλος σύντροφος που όπως έχει αποδειχτεί, δεν χωρίζουν ποτέ. Αν και είναι ανιδιοτελείς και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τον άλλον, το τρωτό τους σημείο είναι η τάση τους να αφήνουν τους άλλους να εκμεταλλεύονται την ευγενική φύση τους.

Δες ακόμα: Τι σε αγχώνει περισσότερο από οτιδήποτε σύμφωνα με το ζώδιό σου
Πηγή: Popsugar.com
featured image:  Burst / thenomadbrodie