Η ζωή είναι γεμάτη από στρεσογόνους παράγοντες. Ποιο είναι το κορυφαίο πράγματα που σε στρεσάρει, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Κριός: Άνθρωποι που περπατούν αργά

Τίποτα δεν είναι πιο αγχωτικό για τους γρήγορους Κριούς από το να βρεθούν ανάμεσα σε ανθρώπους που περπατούν αργά ή σε κάποια στιγμή κίνησης τη Κυριακή. Πόσο μάλλον όταν δεν είναι καν Κυριακή!

Ταύρος: Φίλοι που ακυρώνουν τα πλάνα που έχετε κάνει τελευταία στιγμή

Οι Ταύροι είναι από τα ζώδια που αποζητούν σταθερότητα. Έτσι, όταν παίρνουν εκείνο το τεράστιο μήνυμα νωρίς το πρωί από έναν φίλο που ακυρώνει τα πλάνα τους, σίγουρα τους φέρνει βήχα -αν και είναι τελείως καλά- τότε σίγουρα γίνεται ταύρος σε υαλοπωλείο.

Δίδυμος: Όταν οι άνθρωποι δεν έχουν βούληση

Στους Δίδυμους αρέσει να συζητάνε τα πάντα. Και τι είναι αυτό που κάνει μια συζήτηση καλή; Μία ενδιαφέρουσα μονομαχία ιδεών. Έτσι, οι Δίδυμοι είναι σαν φωτιά -πρέπει να τη κρατάς αναμμένη. Στέρησέ της το οξυγόνο και ο Δίδυμος θα πάθει ασφυξία -ακόμα κι αν μιλάμε για ψιλοκουβέντα ανάμεσα σε συνεργάτες.

Καρκίνος: Τα πάντα

Οι Καρκίνοι είναι τα πιο φοβητσιάρικα ζώδια στο ζωδιακό κύκλο και έχουν ήδη προσχεδιάσει και τα 457 σενάρια σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. (Σημείωση: Γι’ αυτό το λόγο κουβαλάνε πάντα μαζί τους χαρτομάντιλα, ψευδάργυρο, μαχαίρια από Ελβετική στρατιωτική στολή και διάφορες μάσκαρα για κάθε περίπτωση.) Έτσι, οτιδήποτε συμβεί οπουδήποτε μπορεί να τους στρεσάρει.

Λέων: Το άλλο πιο αστείο άτομο στο δωμάτιο

Οι Λέοντες συνήθως είναι αρεστοί για τη φυσική τους γοητεία και τα χαρίσματά τους. Οπότε υποθέτουμε ότι οι χτύποι της καρδιάς τους ανεβαίνουν όταν υπάρχει και άλλο άτομο στο δωμάτιο που είναι πραγματικά γοητευτικό και αστείο. Ειδικά όταν γελάνε περισσότερο με αυτό το άτομο- αυτός είναι ένας τυπικός εφιάλτης ενός Λέοντα.

Παρθένος: Ασαφής διαχωρισμός καθηκόντων

Όταν ένας Παρθένος ακούει τις εκφράσεις “Έλα, θα βρούμε μια λύση,” ή “Μην κάνεις έτσι, κάτι θα κάνουμε,” ξέρει ότι θα καταλήξει να κάνει όλη τη δουλειά μόνος του… (Σημείωση: Στο τέλος σίγουρα θα κάνουν την καλύτερη δουλειά από όλους.)

Ζυγός: Να γίνεται το κέντρο της προσοχής όταν πρέπει να πάρει μία απόφαση

“Τι, τώρα; Πριν καν βρω παρηγοριά και σιγουρέψω ότι ο καθένας που γνώρισα σήμερα με συμπαθεί;”. Οι Ζυγοί χρειάζεται να αναλύσουν κάθε λεπτομέρεια, από κάθε οπτική. Όταν έρχονται σε δύσκολη θέση, τους λούζει κρύος ιδρώτας.

Σκορπιός: Η πρώτη φορά που λένε σε έναν φίλο κάποιο μυστικό

Οι Σκορπιοί θέλουν αρκετό χρόνο ώστε να εμπιστευτούν κάποιον. Όταν μερικοί άνθρωποι λένε κατευθείαν αυτό που τους βασανίζει, οι Σκορπιοί αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια κρατώντας το για τον εαυτό τους. Έτσι όταν αρχίζουν να ανοίγονται, αισθάνονται αρκετά ευάλωτοι.

Τοξότης: Το dress code

Οι Τοξότες αγαπούν την ελευθερία του να κακομαθαίνουν τους εαυτούς τους με κάθε στιγμιαία επιθυμίας τους (όπως όλοι μας άλλωστε). Ακόμα κι αν είχαν σκοπό να φορέσουν μια ρόμπα, αν τους βάλεις dress code με επίσημο ένδυμα, θα πεθαίνουν στην ιδέα να βάλουν μία άνετη φόρμα.

Αιγόκερως: Η έλλειψη dress code

Οι Αιγόκεροι λατρεύουν τις νόρμες, ώστε να μπορούν να τις ακολουθήσουν και να δείχνουν αψεγάδιαστοι όσο το κάνουν. Αυτό κάνουν. Χωρία καμία οδηγία, πώς θα τους πει κάποιος ότι έσκισαν; (Σημείωση: Πάντα τα καταφέρνουν.)

Υδροχόος: Τύραννοι που δεν είναι καν εκείνοι

Οι Υδροχόοι είναι τόσο σίγουροι σχετικά με τα πιστεύω τους, που μπορούν να σφάλουν στο πόσο άκαμπτοι και αμετακίνητοι είναι. Έτσι, τίποτα δεν τους κάνει να ιδρώνουν περισσότερο από το να έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιον που είναι εξίσου αμετακίνητος, αλλά έχει διαφορετικές απόψεις.

Ιχθύς: Να αγχώνονται άλλοι άνθρωποι

Πραγματικά, οι Ιχθύες είναι υπερβολικά συναισθηματικοί και μπορούν εύκολα να καταλάβουν σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι άνθρωποι δίπλα τους. Αν κάποιος άλλος είναι αγχωμένος σχετικά με κάτι, ο Ιχθύς θα αγχωθεί το ίδιο- ακόμα κι αν δεν ξέρει για τι πράγμα αγχώνεται. (Και αυτό τους κάνει να αγχώνονται ακόμα πιο πολύ!)

Πηγή: purewow.com


featured image: TWENTY20