Μιας και την περίοδο που διανύουμε το sexting έχει την τιμητική του, είναι σημαντικό να ξέρεις τι περιμένεις και από ποιον το περιμένεις. Παρακάτω θα βρεις τα ζώδια που αγαπούν το sexting λίγο παραπάνω και μπορούν να σου προσφέρουν αυτό ακριβώς που ψάχνεις, τη στιγμή ακριβώς που το ψάχνεις.

Λέων

Αν θέλεις ένα sexting κινηματογραφικό, απλά μίλα κατευθείαν σε έναν Λέοντα. Αυτό το ζώδιο ξέρει από drama, storytelling και πάθος, οπότε το sexting θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οσκαρικό. Στην τελική, ξέρει πολύ καλά τι ακριβώς θα ήθελε να κάνει μαζί σου ένας Λέων. Extra bonus: οι φωτογραφίες του θα είναι σαν επαγγελματικές.

Ζυγός

Οι Ζυγοί κυβερνώνται από την Αφροδίτη, γεγονός που σημαίνει ότι είναι απόλυτα αισθησιακά πλάσματα. Ακόμα κι αν μιλάτε μόλις μια βδομάδα, ο Ζυγός θα σου στείλει τα πιο τρυφερά αλλά σέξυ μηνύματα, με έναν τρόπο που θα σε κάνει να θέλεις περισσότερα.

Αν ψάχνεις το ευαίσθητο σημείο του, για να τον προσεγγίσεις πιο εύκολα, αυτό είναι η τέχνη. Πράγμα που μπορείς να εντάξεις και στα nudes που του στέλνεις. Κανείς δεν θα εκτιμήσει ένα όμορφο σετ εσωρούχων περισσότερο από έναν Ζυγό.

Ταύρος

Ο Ταύρος -με κυβερνήτη επίσης την Αφροδίτη- είναι το πιο αισθησιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Στην πράξη, αυτό σημαίνει πως απολαμβάνει κεριά με ωραίες μυρωδιές, την υφή ενός latte και το σεξ πάρα πολύ, και με πιο ιδιαίτερο τρόπο από κάθε άλλο ζώδιο. Στο sexting θα λούσει με τα τέλεια μηνύματα και περιγραφές. Αν το sexting ήταν ποίηση, ο Ταύρος θα ήταν ο καλύτερος ποιητής της εποχής μας.

Δες ακόμα: 

Τα μεταβλητά ζώδια είναι κάτι σαν φιλόσοφοι του ζωδιακού

featured image: Elite Daily