Τα μεταβλητά ζώδια είναι κάτι σαν φιλόσοφοι του ζωδιακού

Τα μεταβλητά ζώδια είναι κάτι σαν φιλόσοφοι του ζωδιακού

Αν θεωρείς τον εαυτό σου φαν της αστρολογίας, τότε θα ξέρεις πως κάθε ζώδιο έχει από ένα στοιχείο -φωτιά, νερό, γη ή αέρα. Εκτός αυτού, τα ζώδια χωρίζονται και ανάλογα με την ποιότητά τους, η οποία εκφράζει την προσωπικότητα και το vibe τους. Οι τρεις ποιότητες είναι: παρορμητικά, μεταβλητά και σταθερά. Τα τέσσερα μεταβλητά ζώδια είναι οι Δίδυμοι, η Παρθένος, ο Τοξότης και οι Ιχθύες. (Σταθερά: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος. Παρορμητικά: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Τα μεταβλητά ζώδια είναι κάτι σαν φιλόσοφοι του ζωδιακού κύκλου

Σηματοδοτούν το τέλος κάθε εποχής και την ολοκλήρωση ενός κύκλου -αν το σκεφτείς η σεζόν των Διδύμων ξεκινάει όταν τελειώνει η άνοιξη, της Παρθένου όταν τελειώνει το καλοκαίρι, κ.ο.κ. Τα μεταβλητά ζώδια ξέρουν ότι έρχεται η αλλαγή και δουλεύουν σκληρά για να μας προετοιμάσουν γι'αυτή. Έχουν την προσαρμοστικότητα και το ανοιχτό μυαλό που χρειάζεται για να αντιληφθούν καταστάσεις και να τις δουν από διαφορετική σκοπιά. Σκέφτονται σε βάθος και κρατούν την άποψή τους για τον εαυτό τους μέχρι να έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα. Δεν είναι τόσο αποφασιστικά όσο τα άλλα ζώδια, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι άβουλα. Απλώς θέλουν τον χρόνο τους μέχρι να καταλήξουν σε μια άποψη ή απόφαση. Επιπλέον, είναι ανοιχτά στο να αλλάξουν αυτή την άποψη. Ανοιχτά σε γνώμες, θεωρίες και νέα δεδομένα.

Αυτά τα ζώδια ολοκληρώνουν τα tasks τους γρήγορα και χωρίς κόπο. Είναι χαλαρά άτομα και αυτό κάνει τους άλλους να τα θέλουν γύρω τους. Τις κακές μέρες, μπορεί να καθυστερούν, και αυτό μόνο γιατί δεν έχουν αποφασίσεις πώς θα προχωρήσουν ακριβώς σε μια κατάσταση, μιας και θέλουν τον χρόνο τους για να επεξεργαστούν τις πληροφορίες.

Τα τέσσερα μεταβλητά ζώδια κυβερνώνται από δύο πλανήτες: Τον Ερμή (Δίδυμοι και Παρθένος) και τον Δία (Τοξότης και Ιχθύες). Ο Ερμής καλύπτει θέματα πληροφοριών, νέων και ταξιδιών, ενώ ο Δίας επίσης επηρεάζει τα ταξίδια (ειδικά τα διεθνή), καθώς και την ανώτερη μόρφωση και τη φιλοσοφία. Αυτοί οι δύο πλανήτες δουλεύουν χέρι-χέρι για να επεκτείνουν το μυαλό και τη διανόηση. Έτσι, η ενέργεια των μεταβλητών ζωδίων είναι απαραίτητη στη ζωή μας γιατί μας δίνει τις πληροφορίες. Νέες προοπτικές.

Κάθε μεταβλητό ζώδιο έχει ένα στοιχείο. Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, η Παρθένος της γης, ο Τοξότης της φωτιάς και οι Ιχθύες (το τελευταίο ζώδιο του κύκλου) του νερού. Διάβασε παρακάτω όσα χρειάζεται να ξέρεις για το κάθε ένα ξεχωριστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για το ότι μιλούν πολύ. Είναι επικοινωνιακοί και έχουν γρήγορο μυαλό. Μπορεί να απολαμβάνουν το κουτσομπολιό λίγο παραπάνω, αλλά πάντα χρόνο να ολοκληρώνουν όποιο project τους έχει ανατεθεί. Πρακτικά, κάνουν τη δουλειά δύο ανθρώπων στην τιμή του ενός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναλυτικοί και πρακτικοί, οι Παρθένοι βάζουν στόχους και πάντα βρίσκουν το κίνητρο για να τους ολοκληρώσουν. Βάζουν φροντίδα σε ό,τι κάνουν και δεν αφήνουν χώρο για λάθη. Κοιτάζουν ακόμα και τη μικρότερη και πιο ασήμαντη λεπτομέρεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περίεργοι από τη φύση τους, οι Τοξότες είναι μπροστά από την εποχή τους, προκλητικοί και περιπετειώδεις. Απολαμβάνουν να βρίσκουν νέους τρόπους για να βελτιώνουν καταστάσεις και σχέσεις. Φεύγουν από σχέσεις και projects με εξαιρετική δυσκολία αν κάτι δεν δουλεύει για εκείνους. Εννοείται περνούν αμέσως στην επόμενη εμπειρία χωρίς σκέψεις και τύψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι η έμπνευση και τα μεγάλα όνειρα. Είναι πιστοί στο όραμά τους μέχρι τέλους. Θέλουν να νιώθουν απόλυτα συνδεδεμένοι με τη δουλειά τους, ειδάλλως δεν είναι τυπικοί. Έχουν μεγάλη καρδιά και ελπίζουν πως θα αλλάξουν τον κόσμο με το ένστικτο και την κατανόησή τους.

Πληροφορίες: Cosmopolitan

featured image: Elite Daily
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.