Την περίοδο που διανύουμε, ο πιο safe τρόπος να φτάσουμε σε οργασμό, λίγο-πολύ είναι το sexting. Όλοι το έχουμε κάνει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είμαστε όλοι καλοί σε αυτό. Πολλές απορίες και ανασφάλειες μπορούν να γεννηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της σεξουαλικής “πρακτικής”. Αλλά για αυτό είμαστε εδώ. Για να λύσουμε κάποιες από τις πιο SOS απορίες σου για το sexting.

Σε ποια φάση είναι πιο υγιές να κάνουν sexting δύο άνθρωποι;

Σύμφωνα με τον Chris Donaghue, συγγραφέα του Rebel Love και όσα δήλωσε στο Pure Wow, το sexting είναι ΟΚ σε κάθε φάση μιας γνωριμίας ή σχέσης. “Είναι κομμάτι της έλξης, του φλερτ, του χτισίματος οικειότητας αλλά και της συντήρησης της σεξουαλικής ζωής”, σχολίασε. Αυτό που είναι σημαντικό σε κάθε περίπτωση είναι να κάνει και τους δυο συμμετέχοντες ευτυχισμένους. Στην τελική, όπως και το σεξ, αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα στη μεγαλύτερη εικόνα μιας σχέσης.

Τι γίνεται με τη συναίνεση;

Όπως είναι λογικό, δεν είναι απαραίτητο να στείλεις “είναι ΟΚ να σου κάνω λίγο sexting τώρα;” στον άλλο για να ξέρεις πως ό,τι συμβαίνει γίνεται με τη συναίνεσή του. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ξέρεις πως είναι στην ίδια διάθεση με εσένα. Μπορείς να ξεκινήσεις να τον φλερτάρεις πιο έντονα για να “στείλεις” το μήνυμα και να καταλάβεις αν μπορείς να συνεχίσεις λίγο πιο hardcore. Σε κάθε περίπτωση, ο σεβασμός είναι απαραίτητο, οπότε απόφυγε να στείλεις κάποια γυμνή φωτογραφία αν δεν είσαι σίγουρη πως είναι μόνος.

Αν ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που δεν ξέρουν από έμμεσες προσεγγίσεις, ο ειδικός, προτείνει να κάνεις μια πολύ άμεση ερώτηση. Ακόμα και το πιο απλό “θες να κάνουμε sexting τώρα;”.

Πώς θα ξεπεράσεις την ανασφάλεια του αν είσαι καλή σε αυτό;

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, όπως και όσα τον ερεθίζουν. Δεν έχει να κάνει με εσένα, όπως και όλα τα υπόλοιπα πράγματα που σου προκαλούν ανασφάλεια. Όσο περισσότερη τριβή έχεις με κάποιον, τόσο περισσότερο θα καταλάβεις τι του αρέσει και τι όχι. Σε κάθε περίπτωση, ορισμένα turn-ons έχουν ιδιαίτερη επιτυχία. Για παράδειγμα, μια φωτογραφία μετά το ντους είναι πάντα μια καλή ιδέα. Επίσης είναι σημαντικό να μη ντρέπεσαι να προβάλλεις το σώμα σου. Πάντα προσέχοντας για την ασφάλειά σου (απόφυγε φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται το πρόσωπό σου).

Ορισμένα tips για το sexting:

* Να στέλνεις περιεχόμενο με sexy, αλλά και καλή αισθητική.

* Μην αργείς να απαντήσεις, χάνεται η μαγεία.

* Η γλώσσα είναι σημαντική. Θες να είσαι άμεση, όχι comme il faut. Επίσης, μη φτάσεις στο άλλο άκρο.

* Παίξε δίκαια, δείχνοντας όση εμπιστοσύνη χρειάζεται για να είναι ευχάριστη εμπειρία.

* Μην εξαφανιστείς μόλις ολοκληρώσεις εσύ, αφήνοντας τον άλλο στη μοίρα του.

* Μην εξαφανιστείς γενικότερα. Sexting κάνατε, όχι φόνο.

featured image: Elite Daily