Απορείς ποιο είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού; Εκείνοι που μέσα σε μια σχέση λένε τα περισσότερα ψέματα; Θα τους διαβάσεις παρακάτω.

Τα ζώδια του αέρα και του νερού φαίνεται να έχουν την πρωτοκαθεδρία σε ό,τι έχει να κάνει με τα ψέματα, σύμφωνα με το The Talko.

Σκορπιός

Δεν είναι νέο το ότι ο Σκορπιός είναι το πιο χειριστικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Σαν να μην έφτανε αυτό, φορτώνει τις σχέσεις του με τόσα ψέματα, που την κάνει τοξική. Πολλές φορές χάνεται και ο ίδιος ανάμεσα σε όσα έχει πει και καταλήγει και να πιστέψει αυτά που λέει. Το παράδοξο είναι πως αν ο ίδιος γίνει δέκτης ενός ψέματος θα γίνει τουλάχιστον έξαλλος. Λογικά, δε θα το ξεπεράσει ποτέ.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι με τη σειρά τους είναι εξίσου επιρρεπείς στα ψέματα, αλλά υπάρχει κάτι που τους διαχωρίζει από τον Σκορπιό: δεν είναι καλοί σε αυτό. Μπορείς να καταλάβεις απευθείας πότε σου λένε ψέματα, ενός δεν τα θυμούνται και οι ίδιοι από ένα σημείο και μετά. Είναι ένα ζώδιο που εύκολα μπορείς να το κάνεις να παραδεχτεί πως σου λέει ψέματα. Την ίδια στιγμή κιόλας.

Ιχθύς

Τα Ψάρια είναι τόσο δημιουργικά, που αυτό βγαίνει και στα ψέματά τους. Μπορούν να βγάλουν μια ολόκληρη ιστορία από το μυαλό τους και να τη χτίσουν κιόλας. Ο λόγος που λένε ψέματα τόσο συχνά είναι για να εκμεταλλευτούν κάποιον και να πάρουν αυτό που θέλουν. Στο μεταξύ, το κάνουν με τόσο συναισθηματικό τρόπο που σε πείθουν κατευθείαν.

Ζυγός

Ο Ζυγός ανήκει σε μια εντελώς ξεχωριστή κατηγορία ψευτών. Λέει ψέματα συστηματικά, σχεδόν καθημερινά, με πιστευτό τρόπο και με απόλυτη γοητεία. Κανείς δεν ξέρει αν είναι εθισμένος στο να εξαπατά ή αν το κάνει παθολογικά. Το θέμα είναι πως τίποτα από όσα βγαίνουν από το στόμα ενός Ζυγού δεν είναι 100% ειλικρινές.

Καρκίνος

Ο λόγος που λέει ψέματα ο Καρκίνος είναι παράξενος: εκλαμβάνει εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Και αφού η αντίληψή του είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη των γύρω του, καταλήγει να λέει ψέματα. Είναι αλήθεια, ο Καρκίνος θα αντιληφθεί ακόμα και το πιο απλό γεγονός διαφορετικά, με λίγο έξτρα συναίσθημα -κάποιες φορές αχρείαστο- και έτσι όσα θα μοιραστεί θα είναι κάπου ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

Υδροχόος

Τα ψέματα του Υδροχόου είναι αθώα και συνήθως δεν έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις. Το βασικό του ζητούμενο είναι να γοητεύσει, οπότε θα βάλει σάλτσες σε πράγματα που αφορούν τον εαυτό του, αλλά σε δυο ωρίτσες όλοι τα έχουν ξεχάσει. Κάποιες φορές δεν αποκλείεται να πει αναληθή πράγματα που να αφορούν και άλλους, αλλά τα λέει χωρίς να σκέφτεται τις επιπτώσεις. Το παράδοξο είναι πως δεν του αρέσουν οι εντάσεις, αλλά τις προκαλεί μερικές φορές.

Δες ακόμα: 5 ζώδια που μισούν τα mind games

featured image: Medium