Κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα mind games για να φλερτάρουν, νιώθοντας πως έτσι φαίνονται πιο έξυπνοι. Τα παρακάτω ζώδια δεν έχουν καμία ανεκτικότητα σε αυτά. Αντίθετα, περισσότερο ξενερώνουν και χάνουν το ενδιαφέρον τους.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πιστός και πατάει και με τα δύο πόδια πάνω στη γη. Μπορεί να είναι εξαιρετικά υπομονετικός, αλλά με τα παιχνίδια, χάνει αυτή την αρετή του. Δεν έχει ενέργεια για mind games. Θέλει απλά να βρει ένα άτομο που να μπορεί να εμπιστευτεί και να μοιραστεί την αγάπη που έχει μέσα του. Ο Ταύρος είναι ζώδιο άμεσο και ειλικρινές. Έτσι, δε μπορεί να ανεχτεί τη διάθεση κάποιου να παίξει με τα συναισθήματα και το μυαλό του.

Καρκίνος

Τι ξέρουμε ήδη για τους Καρκίνους; Ξέρουμε πως είναι συναισθηματικοί, τρυφεροί και προστατευτικοί. Όπως είναι λογικό, δεν ανέχονται να παίζουν μαζί τους. Το να προσπαθεί κάποιος να βγει πιο έξυπνος από εκείνους και να τους χειριστεί είναι κάτι που σιχαίνονται. Όλα αυτά τους κάνουν καχύποπτους και δεν τον λες και πολύ ωραίο τρόπο να αρχίσει μια σχέση.

Ιχθύες

Όπως οι Καρκίνοι, έτσι και οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι, με συμπόνοια και καλοσύνη μέσα τους. Τα παιχνίδια πρακτικά τους πληγώνουν στο τέλος. Δεν διασκεδάζουν το να μη μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς θέλει ο άλλος και πού το πάει. Καταλήγουν να κλείνονται στον εαυτό τους μετά από τέτοιες καταστάσεις.

Λέων

Ο Λέων αν θέλει να παίξει παιχνίδια, μπορεί να το κάνει καλύτερα από οποιονδήποτε. Απλά τα θεωρεί πολύ χάσιμο χρόνου, γιατί ο ίδιος είναι άμεσος και ευθύς σε ό,τι θέλει. Τα mind games το μόνο που κάνουν είναι να τον μπερδεύουν και τελικά καταλήγει να χάνει το ενδιαφέρον του.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δεν βρίσκουν το νόημα στα παιχνίδια. Δεν τους κάνουν να νιώθουν δυνατοί και έξυπνοι, παρά μόνο χειριστικοί. Ξέρουν να φλερτάρουν, αλλά τα παιχνιδάκια δεν είναι ο τρόπος τους. Τους αρέσει η δικαιοσύνη και σιχαίνονται την προσπάθεια να ελέγξεις τις κινήσεις και τα συναισθήματα του άλλου. Αν τους ρωτήσεις, θα σου πουν πως απλά είναι περιττά.

featured image: Elite Daily