Η Melanie Simon σύμφωνα με το Forbes είναι ο Nikola Tesla της περιποίησης προσώπου. Η founder και chief executive officer της ZIIP Beauty είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύονται πολλές celebrities για τη beauty ρουτίνα τους.

Ποια είναι η Melanie Simon;

Η Melanie Simon πέρασε 15 χρόνια ως αισθητικός που ειδικεύεται στις ηλεκτρικές θεραπείες προσώπου προτού δημιουργήσει τη δική της αυτοκρατορία ομορφιάς πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, που επικεντρώνεται σε μια οικιακή ηλεκτρική συσκευή προσώπου, τη ZIIP.

Αυτή η λευκή και χρυσή συσκευή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως έργο τέχνης, αλλά είναι στην πραγματικότητα μια ιατρική συσκευή κατηγορίας II που συστήνεται από το FDA (U.S. Food and Drug Administration). Το ZIIP, είναι μια συσκευή νανο-ρεύματος που χρησιμοποιείται για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα χρησιμοποιώντας μικρές και μη ανιχνεύσιμες ηλεκτρικές υπερτάσεις.

Επίσης η Simon, πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο skincare προϊόν, το οποίο ονομάζεται Serum C και πρόκειται για έναν καθαρό και εξαιρετικά σταθερό ορό βιταμίνης C που φωτίζει και επαναφέρει τη λάμψη στην επιδερμίδα.

«Το να βλέπεις τον ηλεκτρισμό και την ενέργεια να επιστρέφει στο δέρμα και να βλέπεις το δέρμα κυριολεκτικά να ζωντανεύει μπροστά σου είναι κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με οποιαδήποτε άλλη μορφή στο χώρο του skincare. Έχω ερευνήσει οτιδήποτε μπορούσα να μάθω σχετικά με την ηλεκτρική ενέργεια και το δέρμα, την ηλεκτρική ενέργεια και την πυκνότητα των οστών, τον ηλεκτρισμό και την εμφύτευση δέρματος. Αυτό που βρήκα ήταν ότι οι χαμηλότερες περιοχές ηλεκτρικής ενέργειας, συγκεκριμένα το χαμηλό άκρο των μικρορευμάτων και των νανορευμάτων είναι ο τομέας της ηλεκτρικής ενέργειας και των ηλεκτρικών παλμών που είναι πανομοιότυπες με το ανθρώπινο σώμα. Και δημιούργησαν τα πιο διαρκή αποτελέσματα στο δέρμα, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα», αναφέρει η ίδια σε συνέντευξη της στο Forbes σχετικά με το πώς εμπνεύστηκε τη δημιουργία της συσκευής που άλλαξε τις ρουτίνες χιλιάδων ανθρώπων.


BeautyMatter

Πώς λειτουργεί η συσκευή;

Σύμφωνα με τη Melanie Simon το ZIIP «ξεπερνά τα όρια του skincare». Πώς όμως λειτουργεί; Αρχικά, μπορεί να αντιμετωπιστεί σχεδόν κάθε επιθυμία για το skincare που μπορεί να έχει κάποιος, από τη μείωση της ακμής και της χρωστικής έως τη μείωση των λεπτών γραμμών και της «γλυπτικής» του προσώπου, έως τον ορισμό των ζυγωματικών και της γνάθου. Κάθε ηλεκτρική θεραπεία, χρησιμοποιεί έναν διαφορετικό συνδυασμό μορφών κυματομορφής και τύπων ηλεκτρικού ρεύματος, συμπεριλαμβανομένου του νανο-ρεύματος, για να αυξήσει το ATP στα κύτταρα του δέρματος, να σκοτώσει τα βακτήρια και να μειώσει το πλάσμα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και αθροιστικά και ιδανικά για κάθε τύπο δέρματος σε οποιαδήποτε ηλικία.

Το ATP είναι μια φυσική χημική ουσία που έχεις ήδη στο σώμα σου. Καθώς μεγαλώνεις, η ικανότητά σου να παράγεις και να αποθηκεύεις ATP επιδεινώνεται, πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα σου δεν έχει την αποθηκευμένη ενέργεια που χρειάζεται για να επιδιορθώσει τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος. Τα ηλεκτρικά ρεύματα του ZIIP αυξάνουν τα επίπεδα ATP στο δέρμα σου, αναπληρώνοντας την αποθηκευμένη ενέργειά και επιτρέποντας στα κύτταρα σου να επικοινωνούν ξανά και να επιδιορθώνονται, κάτι που μεταφράζεται σε υγιές δέρμα που βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

featured image: intothegloss.com