Το να μετακομίσεις με τ@ σύντροφό σου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι ίσως ένα σημάδι ότι η σχέση σας αρχίζει να γίνεται πιο «σοβαρή». Ωστόσο, παρόλο που αγαπάς τ@ σύντροφό σου, η μετακόμιση μαζί τ@ δεν είναι πάντα εύκολη.

Εδώ είναι μερικά ζώδια που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν όταν συγκατοικούν με τον σύντροφό τους. Ανήκεις σε κάποιο από αυτά;

Κριός

Στην αρχή, θα είναι δύσκολο για εσένα να προσαρμοστείς σε μια νέα κατάσταση ζωής, επειδή έχεις συνηθίσει να είσαι μόνος σου. Έχεις συνηθίσει να κάνεις αυτό που θέλεις όταν το θέλεις. Είσαι αυθόρμητος και σου αρέσει να έχεις την ελευθερία σου – γι’ αυτό και κατέληξες σε μια σχέση όπου ο σύντροφός σου σου δίνει άφθονο χώρο.

Ωστόσο, όταν ζείτε μαζί για πρώτη φορά, θα καταλήξεις με πολύ λιγότερο χώρο από το συνηθισμένο. Θα πρέπει να αγνοήσεις τα εγωιστικά σου ένστικτα και να συμβιβαστείς με τον σύντροφό σου για το πώς να διακοσμήσετε το σπίτι, ποιος κάνει ποιες δουλειές και πότε θα είστε στο σπίτι. Συνολικά, η μετακόμιση με τον σύντροφό σου είναι ένα τεράστιο βήμα για εσένα. Παρόλο που είσαι περιπετειώδης και παρορμητικός μερικές φορές, αυτό είναι κάτι που θα κάνεις μόνο όταν βρεις κάποιον που αγαπάς πραγματικά. Κάποιον που νιώθεις ότι αξίζει τον κόπο.

Ταύρος

Δεν είσαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της αλλαγής, επομένως θα σου πάρει πολύ χρόνο για να συμφωνήσεις να μετακομίσεις με κάποιον. Ωστόσο, παρόλο που λατρεύεις αυτό το άτομο και θέλεις να περάσεις κάθε στιγμή μαζί του, η συγκατοίκηση θα είναι ακόμα μια μεγάλη αλλαγή. Θα δυσκολευτείς με μεγάλα και μικρά πράγματα, όπως να αναδιατάξεις τα έπιπλά σου ώστε να ταιριάζουν με τα δικά του και να προσαρμόσεις το πρόγραμμα ύπνου σου έτσι ώστε να μην κάνεις πολύ θόρυβο όταν προσπαθεί να ξεκουραστεί ο άλλος και το αντίστροφο.

Το να ζεις με κάποιον είναι ένα μεγάλο βήμα που πρόκειται να κάνεις μόνο όταν θέλεις να περάσεις όλη σου τη ζωή με αυτό το άτομο. Αν νομίζεις ότι υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να χωρίσετε, θα δυσκολευτείς. Έτσι, παρόλο που ο σύντροφός σου μπορεί να σε νευριάζει μερικές φορές, να θυμάσαι ότι ο μόνος λόγος που του δίνεις αυτή την ευκαιρία είναι το ότι σημαίνει πολλά για εσένα.

Παρθένος

Σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Έχεις μια συγκεκριμένη τάξη στα πράγματα, είτε είναι το πώς διπλώνεις τις πετσέτες είτε τα μπαχαρικά που βάζεις στα γεύματά σου. Όταν μετακομίζεις με κάποιον, θα δυσκολευτείς να κάνεις πίσω και να τον αφήσεις να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Θα νιώσεις την επιθυμία να του κάνεις διάλεξη για το πώς να κάνει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο.

Δεδομένου ότι έχεις εμμονή με το να κρατάς τα πράγματα καθαρά, ο σύντροφός σου θα είναι πιθανώς πιο ακατάστατος από εσένα. Αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι δεν είσαι το αφεντικό του συντρόφου σου ή ο φροντιστής του. Είσαι ο σύντροφός του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που αποδεδειγμένα είναι οι καλύτεροι εργοδότες