Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ανάγκες και χρειάζεται τελείως διαφορετικά πράγματα στη ζωή του για να αισθανθεί πλήρης. Άλλοι για παράδειγμα ψάχνουν την ευτυχία στην οικογένειά τους, άλλοι στην εργασία τους και άλλη στην ισορροπία αυτών των δύο.

Εδώ θα δεις τι είναι αυτό που χρειάζεται, και ψάχνει, το κάθε ζώδιο στη ζωή του για να νιώθει πλήρες.

Κριός

Έχει ανάγκη από περιπέτεια. Όταν η ζωή γίνεται πολύ δύσκολη ή βαρετή, δεν την αντέχει. Δεν τον ευχαριστεί τίποτα περισσότερο από το να δοκιμάζει νέα πράγματα.

Ταύρος

Σταθερό πρόγραμμα. Δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί. Αυτό που θέλει είναι μια ήρεμη ζωή με τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Δίδυμοι

Χρειάζεται τους φίλους του. Είναι πολύ κοινωνικός και δεν αντέχει να περνάει χρόνο μόνος του. Ή θα βγαίνει έξω κάθε Σαββατοκύριακο ή θα είναι δυστυχισμένος.

Καρκίνος

Στοργή. Και οικειότητα. Δεν έχει σημασία αν θα τα έχει αυτά από τον έρωτα της ζωής του ή από την οικογένειά του. Σημασία έχει να λαμβάνει από παντού αγάπη.

Λέων

Δεν αντέχει να μην είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Θέλει, για να νιώθει καλά, όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Παρθένος

Αναγνώριση. Θέλει όλοι να τον θαυμάζουν για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει. Θέλει να δέχεται συνεχώς τα συγχαρητήρια των άλλων.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει χρήματα για να ζει άνετα. Θέλει να περιβάλλεται από ομορφιά και όσο υλιστικό και εάν ακούγεται, αυτά τον κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο και πλήρες.

Σκορπιός

Ασφάλεια. Δεν θέλει να αναρωτιέται για τίποτα στη ζωή του. Μισεί την ανασφάλεια και θέλει να δημιουργήσει μια ασφαλή και σταθερή ζωή για αυτόν και τους γύρω του.

Τοξότης

Έχει ανάγκη από απόλυτη ελευθερία. Δεν θέλει να τον πιέζουν ή να του λένε τι να κάνει.  Θέλει να κάνει τις δικές του επιλογές. Σε όλες τις σχέσεις του ζητάει την ανεξαρτησία.

Αιγόκερως

Επιτυχία. Θέλει να επιτύχει τους στόχους της καριέρας του, όποιοι και εάν είναι αυτοί. Ο Αιγόκερως νοιάζεται πολύ περισσότερο για την καριέρα του παρά για την προσωπική του ζωή.

Υδροχόος

Όρια. Δεν θέλει οι άνθρωποι γύρω του να μην τον σέβονται και να καταπατούν τα όριά του. Θέλει να τον αντιμετωπίζουν με καλοσύνη και σεβασμό.

Ιχθύς

Αποδοχή. Το μόνο που θέλει είναι να έχει στη ζωή του άτομα που τον αποδέχονται, που τον ενθαρρύνουν, που τον κάνουν να νιώθει άνετα με το να είναι ο εαυτός του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το πιο σημαντικό μάθημα που θα πάρει κάθε ζώδιο στη ζωή του