Όλοι έχουμε συναντήσει στην καριέρα μας ένα αφεντικό που θεωρούμε ηγέτη και έχουμε ήδη απολαύσει τη συνεργασία μαζί του.

Αυτός ή αυτή εκπροσωπεί το δίκαιο και φροντίζει την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, με οποιοδήποτε κόστος.

Αν αναρωτιέσαι τι τους κάνει τόσο καλά αφεντικά, εκτός από την προσωπικότητα και τις δεξιότητές του, η αστρολογία, επίσης, μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο σε αυτό.

Παρακάτω θα δεις τα 4 ζώδια που αποδεδειγμένα είναι τα καλύτερα αφεντικά, σύμφωνα πάντα με την αστρολογία.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να είναι σίγουρα το καλύτερο αφεντικό. Έχει ηγετικές ιδιότητες και βλέπει την ομάδα του ως μια μονάδα. Είναι κατανοητός, συμπονετικός και σκληρά εργαζόμενος. Είναι πάντα γεμάτος ενθουσιασμό και στέκεται πάντα δίπλα με την ομάδα του. Δεν θα δεις ποτέ έναν Ζυγό να μιλάει ως αφεντικό αλλά πάντα ως ηγέτης.

Σκορπιός

Αν και ο Σκορπιός μπορεί να μην είναι αρκετά συμπονετικός, ωστόσο, δεν το δείχνει ποτέ στο πρόσωπο κάποιου. Ξέρει πώς να εκτελεί άψογα όλες τις εργασίες και εξακολουθεί να καταφέρνει να είναι το αγαπημένο αφεντικό κάθε υπαλλήλου. Ο Σκορπιός είναι άλλωστε πολύ έξυπνος και ξέρει πώς να χειρίζεται τους άλλους.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι, συχνά, αυτός που υποτιμάται. Το ταλέντο του περνά απαρατήρητο, ωστόσο, όταν τους δίνεται η ευκαιρία, μπορεί να διαπρέψει. Ξέρει πώς να κρατάει την ομάδα ενωμένη και να ολοκληρώνει όλες τις εργασίες στην ώρα τους. Θέτει αυστηρές προθεσμίες και φροντίζει να τις ακολουθεί κάθε εργαζόμενος. Είναι αφοσιωμένος και εργάζεται πολύ σκληρά.

Λέων

Ένας Λέων είναι επίσης ένα από τα καλύτερα αφεντικά. Είναι γλυκός και ταπεινός, αλλά όταν πρόκειται για πειθαρχία, θα τη διατηρήσει με κάθε κόστος. Ο Λέων αναζητάει την τελειότητα και όταν πρόκειται για την ομάδα του, δεν περιμένουν παρά να λάμψει. Αν έχεις έναν Λέων ως αφεντικό σου, θα ξέρεις πόσο διασκεδαστικό και συναρπαστικό μπορεί να είναι να δουλεύεις με αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που δεν «το έχουν» στο να οργανώνουν εκπλήξεις