Η Create & Cultivate είναι γνωστή για το ροζ φόντο που έχει στο site της.

Όπως είναι φυσικό, είναι ένα χρώμα που η Founder, Jaclyn Johnson, ήθελε να ενσωματωθεί στη διακόσμηση του βιομηχανικού αυτού κτιρίου. Διατήρησαν ουσιαστικά την ουσία του εμπορικού σήματος τους, αλλά ταυτόχρονα δημιούργησαν έναν εξελιγμένο χώρο για τα γραφεία. Χρησιμοποίησαν μπλε τόνους που με την πρώτη ματιά δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν, όμως είναι εκεί και κάνουν τη διαφορά.

Η σχεδιάστρια Ginny Macdonald εκτός από την παλέτα των χρωμάτων ασχολήθηκε πολύ με τον σχεδιασμό του χώρου των γραφείων και το πώς αυτά θα αναπτυχθούν. Ουσιαστικά δημιούργησε ένα σπίτι μακριά από το σπίτι και σίγουρα ξέφυγε από τους συνηθισμένους και αυστηρούς χώρους. Σχεδίασε χώρους “ξεμπλοκαρίσματος” με καναπέδες και καρέκλες, ώστε οι εργαζόμενοι να μην αισθάνονται αλυσοδεμένοι στα γραφεία τους.

Για να φτάσει το επίπεδο ζήλιας στο 100% ας δούμε τους χώρους αναλυτικά:

The Bull Pen

createcultivate.com

Πρόκειται για μια μακρόστενη περιοχή που μοιάζει με μαγειρείο και διαθέτει παραδοσιακά τραπέζια για τους υπαλλήλους. Τα γραφεία ακολουθούν τη γραμμική διάταξη του δωματίου η οποία βοηθάει στο να γίνει λειτουργικός στο μέγιστο βαθμό ένας στενός χώρος.

Το Σαλόνι

createcultivate.com

Για να κάνει το ανοιχτό χώρο να αισθάνεται πιο οικείος, η Ginny Macdonald δημιούργησε ένα σαλόνι, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο χαλί οριοθέτησε την περιοχή. Όλα τα έπιπλα που επέλεξε, φαίνονται καλά από όλες τις γωνίες καθώς δεν υπάρχουν τοίχοι. Ο καναπές έχει μια ιδιαίτερη φουντωτή πλάτη.

Η Κουζίνα

createcultivate.com

Στην κουζίνα τα πράγματα ήταν πιο budget-friendly μιας και κάποια πράγματα προϋπήρχαν. Η αναβάθμιση στην κουζίνα ουσιαστικά ήταν η προσθήκη τυποποιημένων εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα τα οποία έρχονται σε αντίθεση με το υπάρχον μαύρο ντουλάπι. Προστέθηκε επίσης στον τοίχο ένα πλακάκι με γυαλάδα που μεγάλωσε και φώτισε το χώρο. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν εδώ είναι το ροζ, το μαύρο και το γκρι.

Το Μπάνιο

createcultivate.com

Το μπάνιο είναι ο ιδανικός χώρος για ξεφύγεις λιγάκι. Αυτό έκανε και η σχεδιάστρια. Προσέθεσε χρυσαφένιες γεωμετρικές ταπετσαρίες και αναβάθμισε τους καθρέφτες και τις απλίκες, ώστε η αίσθηση του χώρου να είναι σαν ένα boutique hotel.

Το Meeting Room

createcultivate.com

Αντί να αντικαταστήσουν το μαύρο πάτωμα του δωματίου τοποθέτησαν ένα μεγάλο, πολύχρωμο χαλί πάνω από αυτό για να ζωντανέψουν το χώρο. Επιπλέον, αυτό το χαλί βοηθά στην ηχομόνωση, έτσι ώστε στις συναντήσεις υπάρχει ένταση να μην ενοχλούνται οι άνθρωποι εκτός της αίθουσας.

Το γραφείο της Founder

createcultivate.com

Η γενική εικόνα για αυτόν τον χώρο είναι “το σκληρό αφεντικό”. Δεδομένου ότι μιλάμε για το γραφείο του ιδρυτή, δημιουργήθηκε ένας χώρος που είναι καθαρός και σύγχρονος αλλά ταυτόχρονα συνδυάζεται τέλεια με τους υπόλοιπους χώρους. Εδώ δεν κυριαρχεί το ροζ χρώμα. Το γραφείο είναι μαρμάρινο με μεταλλικά ποδαράκια και δύο απίθανες μαύρες γυαλιστερές καρέκλες. Επίσης τοποθέτησαν στους τοίχους πίνακες σε διαφορετικά μεγέθη.

Πηγή & φωτογραφίες: createcultivate.com