Τα παρακάτω τρία ζώδια είναι εκείνα που δε μπαίνουν εύκολα σε μια σχέση. Για να το κάνουν, θα πρέπει να είναι 100% σίγουρα. Παίρνουν τον χρόνο τους και αφήνουν την κατάσταση να κυλήσει μόνη της, πριν βάλουν “ταμπέλα”.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν παίρνει γρήγορες αποφάσεις, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά του. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά αναλυτικό ζώδιο. Έτσι θα πάρει τον χρόνο του να καταλάβει αν ταιριάζετε πραγματικά για να πει ότι είναι σε σχέση μαζί σου. Είναι πιο άνετο όταν νιώθει πως έχει χρόνο και δεν πιέζεται, πριν βάλει ταμπέλες. Έχει υψηλά στάνταρ οπότε θα πρέπει να είναι 100% σίγουρο για εσένα πριν σε αποκαλέσει σύντροφό του. Και εννοείται πως το ενδιαφέρουν μόνο οι μακροχρόνιες σχέσεις. Αν πιστεύει πως θα αντέξετε μόνο για έναν μήνα μαζί, ο Παρθένος δε θα μπει καν στη διαδικασία.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει τις σχέσεις με πολύ παραδοσιακό τρόπο, για αυτό και παίρνει τη δέσμευση εξαιρετικά σοβαρά. Αντί να πέσει με τα μούτρα σε μια κατάσταση, προτιμά να πάρει τον χρόνο του και να αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Είναι απαραίτητο για εκείνον να νιώσει άνετα με το άτομο που βγαίνει και να σιγουρευτεί πως συναισθηματικά βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Βασικό κριτήριο για έναν Αιγόκερω είναι το να μπορεί ο άλλος να αντιληφθεί τους υψηλούς στόχους και τις φιλοδοξίες του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δε βιάζεται να μπει σε μια σχέση, γιατί πολύ απλά δεν βρίσκει τον λόγο. Είναι ευτυχισμένος ως single, γιατί είναι ανεξάρτητος. Αν θελήσει να δεσμευτεί, αυτό θα σημαίνει πως ζύγισε τα πράγματα πολύ καλά στο μυαλό του. Για να βάλει την ταμπέλα “σε σχέση” στην επαφή του με κάποιον, θα πρέπει να είναι 100% σίγουρος πως το άτομο που έχει ερωτευτεί τον καταλαβαίνει απόλυτα και πως θα αγκαλιάσει τη μοναδικότητά του.

Διάβασε ακόμα: 

Το dating με αυτά τα 4 ζώδια προκαλεί αρκετό στρες και άγχος

featured image: Thought Catalog