Το dating δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Πάντα υπάρχει κίνδυνος για άγχος και ασυνεννοησία, ειδικά στα πρώτα ραντεβού. Το θέμα είναι πως με τα παρακάτω ζώδια το στρες διαρκεί όσο και η ίδια η σχέση.

Πάρε μια βαθιά ανάσα και δες ποια είναι αυτά τα ζώδια.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος κάνει μόνα όσα θέλει ο ίδιος και τίποτα παραπάνω. Είναι ανεξάρτητος και δύσκολα αλλάζει γνώμη. Συχνά δίνει την αίσθηση πως δεν ενδιαφέρεται για τα αισθήματα των άλλων, αλλά η αλήθεια είναι πως απλά τα ξεχνάει. Συνηθίζει να περνάει κάθε του κίνηση και συναίσθημα από το φίλτρο της λογικής, οπότε μην πιστέψεις πως το γεγονός ότι εσύ περιμένεις να σου στείλει μήνυμα ή να σου πει ότι σε σκέφτεται, θα του προκαλέσει ιδιαίτερες τύψεις.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι, και περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στη φαντασία τους, παρά στην πραγματικότητα. Παρόλο που είναι γενναιόδωροι και έχουν ενσυναίσθηση, έχουν την τάση να παρασύρονται απόλυτα από τα συναισθήματά τους. Είναι τόσο συναισθηματικοί και ρομαντικοί που κάνουν τους συντρόφους τους να νιώθουν πως τους έχουν υιοθετήσει. Δύσκολα δίνουν την εντύπωση ενός υπεύθυνου ενήλικου, άρα δεν εμπνέουν αξιοπιστία.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι αναποφάσιστοι. Είναι εκείνοι που αργούν σε κάθε ραντεβού ή το ακυρώνουν την τελευταία στιγμή. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να περνούν οι ίδιοι καλά και έτσι καταλήγουν να μη δίνουν την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες των άλλων. Δεν αφήνονται στο συναίσθημα, καθώς είναι λογικά πλάσματα και αναλύουν τα πάντα.

Τοξότης

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ανευθυνότητα, ΟΚ, ο Τοξότης είναι top. Είναι επαναστάτης και έχει ελεύθερο πνεύμα. Ζει για τη στιγμή και τίποτα δεν τον τρομάζει περισσότερο από την πλήξη. Με τον Τοξότη θα κάνεις τα πιο ωραία σχέδια, αλλά αν προκύψει κάποια καλύτερη πρόταση, θα σε “πουλήσει” χωρίς δεύτερη σκέψη. Περνάει τη ζωή του με ένα κινητό χωρίς μπαταρία, οπότε αν περιμένεις αφοσίωση από εκείνον, μάλλον θα απογοητευτείς.

featured image: elitedaily.com