Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν ό,τι μπορούν για να νιώσει άνετα και όμορφα κάποιος που τους επισκέπτεται. Και φυσικά πολλά είναι αυτά που μπορούν να πάνε λάθος σε μια φιλοξενία ή επίσκεψη, να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα και να γίνεις τελικά ένας κακός οικοδεσπότης. Φταις όμως 100 τοις εκατό εσύ ή έχει βάλει το χέρι του και ένας περίεργος ή απαιτητικός φιλοξενούμενος;

Ρίξε λοιπόν μια ματιά στα παρακάτω 4 ζώδια που έχουν, δίκαια ή άδικα, τη φήμη του απαιτητικού ή «περίεργου» φιλοξενούμενου και δεν ικανοποιούνται με τίποτα.

Λέων

Λίγα πράγματα μπορεί να είναι πιο ενοχλητικά από έναν καλεσμένο που εμφανίζεται απροσδόκητα. Αλλά μπορείς να βασιστείς στον Λέων για να σε εκπλήσσει πάντα με την απρόβλεπτη άφιξή του. Ενώ το κίνητρό του μπορεί να είναι να σε ενθουσιάσει με την παρουσία του, μπορεί να βρεις τη στιγμή ακατάλληλη και την άφιξη άκαιρη, κάτι που μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμά σου και να διαταράξει την προσωπική σου ζωή. Μπορεί επίσης να τείνει να μην καταλαβαίνει πότε τελειώνει μια επίσκεψη με αποτέλεσμα να του ζητήσεις να φύγει.

Δίδυμοι

Είναι θα λέγαμε θέμα ευγένειας να εμφανιστείς σε ένα σπίτι με ένα μικρό δώρο, πόσο μάλλον εάν σχεδιάζεις μια παρατεταμένη διαμονή. Ωστόσο, ένας Δίδυμος μπορεί να σε επισκέπτεται για μεγάλες περιόδους και αναμένει μάλιστα να τον εξυπηρετείς όπως και όποτε τον βολεύει.

Τοξότης

Ένας καλός επισκέπτης προσφέρεται να βοηθήσει τον οικοδεσπότη στην προετοιμασία του φαγητού, ειδικά αν έχει φτάσει για παράδειγμα πριν από ένα μεγάλο πάρτι. Ωστόσο, όταν ο Τοξότης επισκέπτεται φίλους ή συγγενείς, περιμένει πραγματικά να χαλαρώσει, επομένως δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτόν ότι θα κουβαλάει πιάτα φορτωμένα με φαγητό ή ότι θα σε βοηθήσει να σερβίρεις τα ποτά σε όλους τους άλλους καλεσμένους.

Καρκίνος

Πιθανώς ο πιο ζεστός φιλοξενούμενος του σπιτιού, ο Καρκίνος μπορεί να είναι ευχάριστος τις περισσότερες φορές. Αλλά έχει κάποια εξοργιστικά χαρακτηριστικά που μπορεί απλώς να σε τρελάνουν. Καθώς αυτό το ζώδιο του νερού έχει μανία με την τάξη και την καθαριότητα, θα επισημάνει όλες τις περιοχές που είναι σκονισμένες ή θέλουν καθάρισμα στο σπίτι σου. Μπορεί επίσης να εκνευριστείς από την κριτική του φύση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 3 λόγοι που θα σε κάνουν να εντάξεις τα έντονα χρώματα στη διακόσμηση του χώρου σου