Μπορεί οι περισσότεροι να γκρινιάξαμε ή να νιώσαμε ευγνωμοσύνη για τη δουλειά από το σπίτι, κάποιοι όμως το έκαναν πολύ πριν από εμάς με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Elizabeth Taylor, η Τippi Hedren, o Kirk Douglas και πολλοί άλλοι φαίνεται να περνούσαν αβίαστα το χρόνο στο σπίτι τους κι έτσι μετά τα WFH outfits της Mindy Kaling, βρήκαμε την επόμενη έμπνευσή μας για τις παραπάνω ώρες που περνάμε πλέον στο σπίτι μας.

Πολλές από τις παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο του φωτογράφου Sid Avery που είχε την τύχη να φωτογραφίζει τους Χολιγουντιανούς αστέρες στις πιο απλές και ιδιωτικές στιγμές τους.

Audrey Hepburn

10 αστέρες της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ μας δίνουν όλη την WFH έμπνευση που χρειαζόμαστε
Φωτογραφία: Bob Willoughby
Αυτό το κείμενο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αφιερωμένο στην WFH έμπνευση που μας έδωσε μόνο η Audrey Hepburn. Είναι γεγονός ότι οι φωτογράφοι ήθελαν όσο τίποτα άλλο να την απαθανατίζουν εκεί που είναι πιο άνετη η ίδια. Το ίδιο απολάμβανε κι η ίδια όπως φαίνεται από το αρχείο που έχει διασωθεί μέχρι σήμερα.

Elizabeth Taylor

10 αστέρες της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ μας δίνουν όλη την WFH έμπνευση που χρειαζόμαστε
Φωτογραφία: Bettmann
Αν μη τι άλλο, όσοι δούλεψαν ή δουλεύουν ακόμα από το σπίτι και έχουν κατοικίδια, περνούν λίγο καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους. Αναγκάζονται να κάνουν διαλείμματα για βόλτες και περνούν λίγο περισσότερο χρόνο με την αγαπημένη τους παρέα. Δείτε τη χαρά στο πρόσωπο της Elizabeth Taylor. Κάτι ήξερε.

Marlon Brando

  Ο νεαρός Marlon Brando είναι κάτι παραπάνω από έμπνευση για εμάς σήμερα. Αν βγάλεις τη γραφομηχανή και βάλεις ένα λάπτοπ θα δεις μπροστά σου να ξετυλίγεται όλο το Instagram των προηγούμενων μηνών.

Anthony Perkins

10 αστέρες της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ μας δίνουν όλη την WFH έμπνευση που χρειαζόμαστε
Φωτογραφία: Sid Avery
Τότε ο 28χρονος ακόμη Anthony Perkins καθόταν άνετος στον καναπέ του σπιτιού του χωρίς να ξέρει ότι το όνομα του σύντομα θα άφηνε ιστορία. Λίγους μήνες αργότερα πρωταγωνίστησε ως Norman Bates στο Ψυχώ του Χίτσκοκ.

Tippi Hedren

Πολύ πριν τον Tiger King είχαμε και μία Tiger Queen, την Tippi Hedren Δε λέμε ότι θα ακολουθήσεις ακριβώς τα βήματα της Tippi Hedren ενώ δουλεύεις από το σπίτι. Λογικά θα είναι κάπως δύσκολο να φέρεις ένα λιοντάρι μέσα στο σπίτι. Ωστόσο εκείνη το έκανε και έμεινε στην ιστορία ως η πιο κουλ τύπισσα του κινηματογράφου. Τρέμε Tiger King.

Steve McQueen και Neile Adams

10 αστέρες της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ μας δίνουν όλη την WFH έμπνευση που χρειαζόμαστε O νεαρός Steve McQueen και η πρώτη σύζυγος του, Neile Adams είναι ο ορισμός του couple goals σε όλες τις φωτογραφίσεις τους. Ωστόσο, μερικά χρόνια αργότερα ήρθε το διαζύγιο τους μετά τις συνεχείς απιστίες του Steve McQueen. Άκυρο το couple goals τελικά.

Rock Hudson

10 αστέρες της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ μας δίνουν όλη την WFH έμπνευση που χρειαζόμαστε
Φωτογραφία: Sid Avery
Ίσως είχες την ευκαιρία να μάθεις περισσότερα για τον Rock Hudson μέσα από τη σειρά Hollywood του Netflix. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του σημείωσε μερικούς από τους πιο σπουδαίους ρόλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Όταν το 1984 διαγνώστηκε με AIDS ήταν από τους πρώτους ηθοποιούς της γενιάς του που μίλησε ανοιχτά τόσο για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό όσο και το πρόβλημα υγείας του.

Marilyn Monroe

8 αστέρες της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ μας δίνουν όλη την WFH έμπνευση που χρειαζόμαστε Κάπως έτσι μας έβρισκαν κι εμάς τα μεσημέρια και τα βράδια στο σπίτι. Μετά την Audrey Hepburn, η Marilyn είναι εκείνη που φωτογραφήθηκε περισσότερο από τον καθένα μέσα στο σπίτι της. Φταίει το σπίτι; Φταίει η ίδια; Μάλλον και τα δύο.