Το επιτυχημένο τραγούδι “We Don’t Talk About Bruno” από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney “Encanto” είναι πλέον το Νο. 1 τραγούδι στο Billboard Hot 100 chart.

Η συναρπαστική μελωδία, που έγραψε ο Lin-Manuel Miranda, έριξε το “Easy On Me” της Adele από την πρώτη θέση και έγινε το πρώτο τραγούδι της Disney που έφτασε στην κορυφή του chart μετά το “A Whole New World” από το “Aladdin” το 1993. Tο βραβευμένο με Όσκαρ τραγούδι “Let It Go” από το “Frozen” της Disney  έφτασε στο Νο. 5 του chart το 2014.

Το “We Don’t Talk About Bruno” είχε περισσότερες από 34 εκατομμύρια streams, σύμφωνα με το Billboard.

Το «Encanto» σκηνοθετεί ο Jared Bush με τον Byron Howard και έκανε πρεμιέρα το φθινόπωρο. Στην ταινία ακούγονται οι φωνές των Stephanie Beatriz, Maria Cecilia Botero, John Leguizamo, Mauro Castillo, Jessica Darrow, Angie Cepeda, Carolina Gaitan, Diane Guerrero και Wilmer Valderrama.

H ταινία αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας από την Κολομβία με το όνομα Madrigals που λαμβάνουν μαγικά δώρα στην πόλη τους που ονομάζεται Encanto. Ο χαρακτήρας Mirabel, με τη φωνή της Beatriz, ξεκινά να σώσει τη μαγεία της οικογένειάς της. Ο Bruno, ο θείος της Mirabel, έχει τη δύναμη να δει το μέλλον αλλά όπως υποδηλώνει ο τίτλος του τραγουδιού, η οικογένεια Madrigal θα προτιμούσε να μην μιλήσει για αυτό.