Η Nicola Coughlan, η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Penelope Featherington στην τηλεοπτική σειρά “Bridgerton” ζήτησε από τους followers της να σταματήσουν να σχολιάζουν το σώμα της.

Στο Instagram, στο caption μιας selfie τραβηγμένης στον καθρέφτη, η ηθοποιός γράφει: «Γεια σας, μόνο ένα πράγμα – Αν έχετε γνώμη για το σώμα μου, σας παρακαλώ, μην τη μοιράζεστε μαζί μου» έγραψε η ηθοποιός στον λογαριασμό της .

«Οι περισσότεροι είναι ευγενικοί και προσπαθούν να μην είναι προσβλητικοί, αλλά κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος και μου είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να σηκώνω το βάρος χιλιάδων απόψεων για την καθημερινή μου εικόνα» πρόσθεσε η Ιρλανδή.

«Αν έχετε μια άποψη για μένα, είναι οκ, καταλαβαίνω πως βγαίνω στην τηλεόραση και πως οι άνθρωποι σκέφτονται και λένε πράγματα, αλλά σας ικετεύω, μη μου τα στέλνετε απ’ ευθείας» κατέληξε η ίδια.

Η Coughlan που έγινε γνωστή ως πρωταγωνίστρια της σειράς “Derry Girls”, πέρυσι, απάντησε σε έναν χρήστη του Twitter που έγραψε «Το χοντρό κορίτσι από το Bridgerton φοράει μια μαύρη ζακέτα στις Χρυσές Σφαίρες» μοιράζοντας ένα άρθρο του 2018 που έγραψε για την Guardian, με τίτλο «Κριτικοί, κρίνετε με για τη δουλειά μου στο Derry Girls και στη σκηνή, όχι στο σώμα μου».

«Επίσης, μπορούμε να σταματήσουμε να ρωτάμε γυναίκες για το βάρος τους στις συνεντεύξεις, ειδικά όταν αυτό είναι εντελώς άσχετο», έγραψε η Coughlan στο Twitter. «Βλέπω πολλές συνεντεύξεις της τελευταίας δεκαετίας όπου οι άνθρωποι κάνουν τόσο ακατάλληλες ερωτήσεις!» δυστυχώς εξακολουθεί να συμβαίνει».