Είναι ανήσυχοι, απολαμβάνουν να βιώνουν περιπέτειες και περιφρονούν το να είναι συγκρατημένοι. Όταν αυτοί οι δύο συναντηθούν για πρώτη φορά, η χημεία τους θα είναι κάτι το εξωπραγματικό. Και οι δύο όμως θέλουν να έχουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Εδώ είναι 3 λόγοι για τους οποίους ο Τοξότης και ο Ζυγός έχουν την τέλεια συντροφική σχέση.

Απολαμβάνουν να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον

Αυτό είναι ένα κοινωνικά έξυπνο ζευγάρι. Η αισιόδοξη ενέργεια του Τοξότη είναι μεταδοτική και προσελκύει την προσοχή των άλλων, αλλά η έμφυτη γοητεία του Ζυγού αιχμαλωτίζει ακόμη και τους πιο «περίεργους» ανθρώπους. Αυτοί οι δύο ξέρουν πώς να αναποδογυρίσουν μια κακή μέρα και να ξεκινήσουν ένα πάρτι. Αυτό το ζωδιακό ζευγάρι θα ωφεληθεί από τη γνώση του άλλου για τα δικά του ενδιαφέροντα.

Ο Ζυγός έχει ένα φυσικό ταλέντο σε όλα τα καλλιτεχνικά και όμορφα πράγματα, από την εσωτερική διακόσμηση μέχρι τα κεραμικά, καμία μορφή τέχνης δεν είναι εκτός ορίων. Ο Τοξότης είναι ο φιλόσοφος του ζωδιακού κύκλου, που συχνά κάνει διερευνητικές ερωτήσεις για τον σκοπό της ζωής.

Η σεξουαλική τους ζωή είναι διασκεδαστική και περιπετειώδης

Η σεξουαλική ζωή του Ζυγού και του Τοξότη θα είναι συναρπαστική και έντονη. Επειδή ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων, απολαμβάνει να δένεται βαθιά με το ταίρι του. Θέλει πιο ρομαντικές σχέσεις γιατί είναι ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη. Είναι, ωστόσο, κάτι παραπάνω από πρόθυμος να πειραματιστεί, ειδικά αν αυτό ταιριάζει στα όνειρα του συντρόφου του.

Όσον αφορά το σεξ, ο φλογερός Τοξότης είναι ανοιχτός σε οτιδήποτε, ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Ο Ζυγός θα ταιριάξει τέλεια με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του Τοξότη και όλο αυτό το πάθος και το κέφι θα αντανακλώνται πίσω στο σχέση.

Ο τρόπος ζωής τους είναι διαφορετικός, αλλά αλληλοσυμπληρώνεται

Ο Ζυγός έχει μια λεπτή ανεπτυγμένη αίσθηση ισορροπίας – εξάλλου, η ζυγαριά είναι το σύμβολό του. Όταν συνδυάζεται με τον Τοξότη, η διάθεση εναλλάσσεται μεταξύ περιπέτειας και απλής σχέσης. Ακόμα κι αν ο Τοξότης απολαμβάνει τα ταξίδια, θα απολαύσει την επιστροφή στο σπίτι στο κοινό τους νοικοκυριό, το οποίο είναι εξοπλισμένο με όλα τα καλύτερα πράγματα που χρειάζεται ένας Ζυγός για να αισθάνεται άνετα και ασφαλής στο περιβάλλον του.

Μόλις αυτά τα ζώδια δεσμευτούν και δημιουργήσουν μια ισχυρή αίσθηση εμπιστοσύνης και ισορροπίας, το πάθος και η συμβατότητά τους θα τα κρατήσουν τη σχέση σε ισορροπία για πολλά χρόνια ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 6 συμβουλές για όταν τίποτα δεν μπορεί να σε ξυπνήσει και να σου δώσει ενέργεια