Κάποια ζώδια είναι εντάξει με το αέναο φλερτ και τις casual σχέσεις. Άλλα όμως αισθάνονται πολύ πιο άνετα σε μακροχρόνιες σχέσεις παρά σε βραχυπρόθεσμες.

Εδώ θα δεις ποια ζώδια προτιμούν να είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις και όχι σε casual. Εσύ, σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο έχει μια μεγάλη καρδιά. Όταν νοιάζεται για κάποιον, δεν το κρύβει. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δείξει στον άλλον ότι νοιάζεται, ότι τον αγαπάει και τον εκτιμάει. Ο Καρκίνος είναι αυτός ο άνθρωπος που καταβάλλει περισσότερη προσπάθεια για να κάνει τους άλλους ευτυχισμένους παρά να κάνει τον εαυτό του ευτυχισμένο. Η φροντίδα των άλλων ανθρώπων του φέρνει χαρά. Σε μια “σοβαρή” σχέση, αυτό τον κάνει έναν εξαιρετικό σύντροφο. Ο Καρκίνος δεν είναι φτιαγμένος για προσωρινούς έρωτες. Ψάχνει για κάτι μόνιμο.

Ταύρος

Ο Ταύρος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις αλλαγές. Του αρέσει να μένει στη ρουτίνα του και να αφιερώνει λίγο χρόνο για να ανοιχτεί σε νέους ανθρώπους. Στις σχέσεις κινείται σχετικά αργά. Χρειάζεται έναν σύντροφο που να είναι υπομονετικός και να θέλει κάτι μόνιμο μαζί του. Εάν το άλλο άτομο τον πιέσει να κινηθεί πολύ γρήγορα ή του δώσει έναν λόγο να πιστεύει ότι είναι μόνο προσωρινό, ένας Ταύρος θα χάσει το ενδιαφέρον του. Χρειάζεται κάποιον που να έχει υπομονή και κατανόηση.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι πρακτικός. Εκτιμάει τον χρόνο του και δεν του αρέσει να τον σπαταλάει σε άτομα δεν θέλουν τα ίδια πράγματα με αυτόν. Αν πρόκειται να κάνει χώρο για κάποιον στη ζωή του, αυτό το άτομο πρέπει να αξίζει την προσπάθεια. Ο Παρθένος δεν μεταπηδάει από σχέση σε σχέση γιατί αυτό απαιτεί πάρα πολλή ενέργεια. Προτιμάει να ξοδεύει την ενέργειά του σε ένα άτομο που το αξίζει. Έτσι, δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με μια “σχεδόν σχέση” ή να μείνει σε μια σχέση που δεν νιώθει καλά.

Αιγόκερως

Αυτό δεν είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο. Στην πραγματικότητα, είναι κυνικός και θα μπορούσε άνετα να μείνει μόνος του για πάντα. Είναι αρκετά ανεξάρτητος ώστε να φροντίζει τον εαυτό του. Δεν χρειάζεται κανέναν άλλον για να νιώσει ικανοποιημένος. Ο μόνος λόγος που θα κάνει σχέση θα είναι επειδή ο άλλος είναι ξεχωριστός. Δεν θα διαταράξει τη σταθερότητά του για κάποιον που μπορεί να τραπεί σε φυγή με το πρώτο σημάδι σύγκρουσης. Θα μπει σε μια σχέση μόνο αν αισθάνεται ότι αυτό είναι το σωστό. Αν πιστεύει δηλαδή ότι αυτό το άτομο μπορεί να είναι το ένα. Ο Αιγόκερως δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστεί με κάποιον που τον αντιμετωπίζει σαν ένα εφεδρικό σχέδιο, επειδή απλά δεν φοβάται το να είναι single. Θέλει είτε μια αφοσιωμένη σχέση είτε την ελευθερία του. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά τα 4 ζώδια θα σου δώσουν τις πιο χρήσιμες συμβουλές