Το Hot Octopuss είναι ένα brand σεξουαλικών βοηθημάτων και sex toys που στοχεύει στο inclusivity στη σεξουαλική ευχαρίστηση, για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πρόσφατα ξεκίνησαν την Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για τον Προσωπικό Προϋπολογισμό, με σκοπό να τονίσουν τη σημασία που έχει να επιτραπεί στα άτομα με αναπηρίες, να ξοδεύουν μέρος του προσωπικού τους οικονομικού βοηθήματος το οποίο λαμβάνουν από το κράτος, σε σεξουαλικά βοηθήματα, εάν και εφόσον το επιλέξουν.

Ως brand που επικεντρώνεται στη συμπερίληψη, αναζητούν πάντα τρόπους να συνεργαστούν με κοινότητες ατόμων με αναπηρίες για να απομυθοποιήσουν και να ομαλοποιήσουν το σεξ και την αναπηρία, και να γκρεμίσουν τα εμπόδια που βάζει η κοινωνία στην πρόσβαση των ατόμων με αναπηρίες σε σεξουαλικά βοηθήματα αλλά και υπηρεσίες σεξουαλικής υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, το Hot Octopuss θέλει να βοηθήσει μελλοντικούς πελάτες με ειδικές ανάγκες που αυτή τη στιγμή αρνούνται από το κράτος τα σεξουαλικά βοηθήματα ως μέρος του προσωπικού τους προϋπολογισμού.

Ο προσωπικός προϋπολογισμός είναι μια δήλωση στο κράτος για το χρηματικό ποσό που απαιτείται, αναφορικά με την κάλυψη των αναγκών κοινωνικής φροντίδας των ατόμων με αναπηρία στη Βρετανία.

Βοηθά τα άτομα με αναπηρία να πάρουν τον έλεγχο των οικονομικών πακέτων φροντίδας τους και να ζήσουν πιο ανεξάρτητα.

Το σεξ είναι αναμφίβολα ένα ζωτικό μέρος της ευημερίας, αλλά μπορείς να φανταστείς τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, όταν προσπαθούν να συμπεριλάβουν ένα σεξουαλικό βοήθημα στον προσωπικό τους προϋπολογισμό για την υγεία.

Με τη νέα καμπάνια του Hot Octopuss αναφορικά με τον προσωπικό προϋπολογισμό, #mybudgetmyneeds, θέλει να διασφαλίσει ότι τα άτομα με αναπηρία έχουν πρόσβαση στα sex toys που χρειάζονται – και μάλιστα δωρεάν.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Gordon (@mskelgee)

Ως μέρος της αποστολής τους να καταρρίψουν τα σεξουαλικά ταμπού σχετικά με την αναπηρία, η Hot Octopuss θα επιστρέψει τα χρήματα για κάθε σεξουαλικό παιχνίδι που θα αγοράσουν τα άτομα με αναπηρία από τον ιστότοπό τους.

Η καμπάνια είναι ενεργή αυτή τη στιγμή και καλύπτει όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια στην ιστοσελίδα του Hot Octopuss.

Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή και τα δωρεάν σεξουαλικά παιχνίδια κάνουν την εμπειρία ακόμα καλύτερη!