Διάβασε παρακάτω τι ακριβώς θέλει από μια σχέση το κάθε ζώδιο. Ακόμα κι αν δεν το ζητά ευθέως.

Κριός: κάποιον να μένει εκεί ακόμα κι όταν γίνεται σκληρός

Ο Κριός έχει ηγετικές τάσεις και πολλές φορές καταλήγει να γίνεται bossy και σκληρός στις διατυπώσεις του χωρίς να το θέλει. Για αυτό, κρυφά μέσα του έχει ανάγκη έναν σύντροφο που να μένει εκεί, έχοντας την ικανότητα να τον διαχειριστεί.

Ταύρος: κάποιος που να τον αγαπάει και να τον εκτιμά ισότιμα

Πρόκειται για ένα δοτικό ζώδιο που φροντίζει τη σχέση του. Κάνει προσπάθεια, ανοίγεται, είναι τρυφερό και συναισθηματικό. Ακριβώς τις ίδιες ποιότητες θέλει και από το άτομο με το οποίο είναι ερωτευμένο.

Δίδυμοι: κάποιον που να τον αγαπά ακόμα κι όταν μάθει όλες τις κακές/σκοτεινές του συνήθειες

Οι Δίδυμοι σε μια σχέση έχουν ανάγκη την επικοινωνία και τις συνεχείς εκπλήξεις. Είναι άλλωστε γνωστό πως βαριούνται εύκολα. Είναι ακόμα πιο σημαντικό για εκείνους όμως το να εκτιμώνται ακόμα κι όταν έχουν ανοιχτεί εντελώς και έχουν δείξει και τη μη σέξυ/ερωτεύσιμη πλευρά τους.

Καρκίνος: κάποιον να νοιάζεται για εκείνον εξίσου

Ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια που αγαπούν το να αγαπούν. Είναι τρυφερός αλλά και αρκετά ανασφαλής. Είναι σημαντικό για εκείνον να μη νιώθει πως κινεί μόνος του μια σχέση. Απαιτείται τρυφερότητα και αρκετή επικοινωνία για να φύγουν όλες οι ανασφάλειες και κακές σκέψεις από το κεφάλι του.

Λέων: κάποιον που να τον βρίσκει συναρπαστικό

Ο Λέων έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θεωρεί τον εαυτό του συναρπαστικό. Πολύ καλά κάνει, μιας και λίγοι έχουν την αυθεντική αυτοπεποίθηση του Λιονταριού. Αυτή η εικόνα που έχει ο ίδιος για τον εαυτό του, θα πρέπει να είναι εκείνη που έχει και ο σύντροφός του για εκείνον.

Παρθένος: κάποιον που να έχει κατανόηση για τα θέματα εμπιστοσύνης του

Ο Παρθένος μπορεί να μην είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος. Συχνά δίνει την αίσθηση πως είναι με το ένα πόδι έξω, αλλά δεν παύει να είναι τρυφερός και γεμάτος αγάπη όταν είναι ερωτευμένος. Δεν εμπιστεύεται εύκολα και έχει ανάγκη να το αντιλαμβάνεται ο άλλος αυτό, ακόμα κι αν δεν το ζητάει.

Ζυγός: κάποιον να τον αγαπάει χωρίς πίσω σκέψεις

Ένας Ζυγός έχει απόλυτη ανάγκη από ισορροπία και ηρεμία σε μια σχέση. Είναι flirty και light άνθρωπος, αλλά μόλις νιώσει πως υπάρχει ανισορροπία σε μια σχέση και ίσως να είναι μονόπλευρη, νιώθει την ανάγκη να φύγει. Θέλει ο άλλος να τον αγαπάει και να προσπαθεί όσο εκείνος, χωρίς χειριστικές συμπεριφορές ή πίσω σκέψεις.

Σκορπιός: κάποιον που να αξίζει απόλυτα την εμπιστοσύνη του

Ο Σκορπιός έχει sex appeal, ίσως περισσότερο από κάθε ζώδιο, και αυτό τον κάνει ένα από τα πιο περιζήτητα ζώδια στον έρωτα. Ωστόσο, είναι πολύ επιλεκτικός και συχνά δείχνει σαν να προσπαθεί να απομακρύνει τους άλλους με τη συμπεριφορά του. Αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη είναι να μπορεί να εμπιστευτεί τον σύντροφό του και να μην τον κάνει να γεμίζει υποψίες.

Τοξότης: κάποιον που να μη φοβάται να τον ανακαλύψει

Δύσκολα εμφανίζεται ένα άτομο που να μπορεί να βάλει έναν Τοξότη σε μια σχέση. Γενικά, πρόκειται για άτομα περιπετειώδη, που αντιμετωπίζουν τη ζωή σαν παιχνίδι. Όταν μπαίνει σε μια σχέση, όμως, είναι εξαιρετικός σύντροφος. Παρόλα αυτά, έχει απόλυτη ανάγκη κάποιον που να θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο μαζί του και να μην τον περιορίζει.

Αιγόκερως: κάποιον που να έχει ανάγκη τις συμβουλές και τη βοήθειά του

Ο Αιγόκερως δεν είναι ο πιο τρυφερός άνθρωπος, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν ξέρουν πώς να αγαπούν. Απλά χρειάζονται δίπλα τους ένα άτομο που να συμφωνεί μαζί τους στο ότι οι πράξεις είναι σημαντικότερες από τις λέξεις.

Υδροχόος: κάποιον που να του δίνει απόλυτη ελευθερία με εμπιστοσύνη

Ο Υδροχόος είναι περιπετειώδης και προσπαθεί να εξελίσσεται συνεχώς. Κάποιες φορές δείχνει απόμακρος λόγω της ανάγκης του για προσωπικό χώρο και χρόνο. Έχει ανάγκη από έναν σύντροφο που να του δίνει την ελευθερία που του είναι απαραίτητη, χωρίς να χάνει την εμπιστοσύνη του σε εκείνον.

Ιχθύες: κάποιον που να είναι διατεθειμένος να βελτιωθεί για να είναι μαζί του

Οι Ιχθύες είναι αθεράπευτα ρομαντικοί. Είναι διατεθειμένοι να αφήσουν πίσω τους κακές συνήθειες ή συμπεριφορές που μπορεί να βλάψουν τη σχέση τους. Ιδανικά, αυτό ακριβώς ζητούν και από τον σύντροφό τους.

Διάβασε ακόμα: 

Αν είσαι Ταύρος, οι σχέσεις σου με αυτά τα δύο ζώδια μάλλον δεν είναι οι καλύτερες

featured image: thoughtcatalog.com