Ο Ταύρος είναι ίσως το πιο αισθησιακό ζώδιο της αστρολογίας. Είναι σταθερός, πεισματάρης και αξιόπιστος. Λατρεύει την πολυτέλεια και το σεξ είναι ζωτικής σημασίας για εκείνον. Ενώ αυτά τα στοιχεία του τον κάνουν εξαιρετικά αγαπητό, υπάρχουν δύο ζώδια με τα οποία δύσκολα τα πηγαίνει καλά.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα δυο ζώδια που δεν αγαπά ιδιαίτερα ένας Ταύρος.

Λέων

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο Λέων είναι αρκετά πιο έντονος χαρακτήρας από τον Ταύρο. Έχει ανάγκη να είναι αυθόρμητος, ενώ ο Ταύρος, σαν ζώδιο της γης, παίρνει χρόνο για να σκεφτεί τις κινήσεις του.

Και οι δυο έχουν ανάγκη από αξιοπιστία και σταθερά άτομα γύρω τους, αλλά η στάση τους δεν τους επιτρέπει να έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Και οι δύο μπορούν να γίνουν wild και συχνά στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου.

Είναι και οι δύο άτομα που επηρεάζουν τους άλλους με τη δυναμική ενέργειά τους και αυτό τους οδηγεί σε συγκρούσεις που βασίζονται στο “ποιος θα επικρατήσει”. Είναι έντονα άτομα και κυνηγούν ηγετικούς ρόλους, γεγονός που τους φέρνει συχνά σε ανταγωνισμό.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που δεν ακολουθεί προγράμματα και πλάνα. Του αρέσει να είναι ο εαυτός του και να μη βασίζεται σε άλλους. Ο Ταύρος νιώθει να απειλείται από έναν Υδροχόο, ειδικά αν δεν είναι διατεθειμένος να χαλαρώσει και να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Ο Υδροχόος από την άλλη ζητά από τον Ταύρο να δείξει τη δημιουργική του πλευρά και να μην έχει περιορισμούς. Αυτό είναι αδύνατο για το Ταυράκι, ειδικά αν δεν εμπιστεύεται απόλυτα τον άλλο.

Παρόλο που αυτοί οι δυο απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, αργά η γρήγορα συνειδητοποιούν πως η σχέση ή η φιλία τους έχει ημερομηνία λήξης. Οι έντονες προσωπικότητές τους δεν τους επιτρέπουν να τα πηγαίνουν καλά για πολύ καιρό. Ο Ταύρος θεωρεί τον Υδροχόο αναξιόπιστο και ο Υδροχόος τον Ταύρο συντηρητικό.

featured image: Elite Daily