Ο Ταύρος ανήκει στα ζώδια της Γης. Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο αγαπά τη φύση και προτιμά να χαλαρώνει σε ήσυχα περιβάλλοντα, με απαλούς ήχους, χαλαρωτικά αρώματα και ενδιαφέρουσες γεύσεις. Λατρεύει την άνεση, το χρήμα και την πολυτέλεια και νιώθει ότι μόνο κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί να αναπτυχθεί πνευματικά.

Αποζητά την προσοχή των άλλων και το απολαμβάνει όταν τελικά την κατακτά. Είναι αποφασιστικός και όταν θέλει κάτι, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να το καταφέρει.

Τόσο στα οικονομικά, όσο και στον έρωτα, ο Ταύρος παίζει ένα παιχνίδι διαρκείας και υπομονής. Επενδύει και περιμένει να δει την απόδοση των κινήσεών του. Δίνει, όμως, μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια, επομένως, όποια κίνηση κάνει, είναι καλά μελετημένη. Αν νιώσει ότι κάτι διαταράσσει τη σταθερότητά του, θα απομακρυνθεί αμέσως. Είναι, άλλωστε, η πιο σταθερή και αφοσιωμένη προσωπικότητα του ζωδιακού.

Ο Ταύρος δίνει μεγάλη αξία στην αξιοπιστία και τη συνέπεια σε όλες τις πτυχές της ζωής του. Έχει, όμως, και τη φήμη του πεισματάρη. Αυτό που ένας Ταύρος θεωρεί αποφασιστικότητα, άλλοι μπορεί να το θεωρήσουν αδιαλλαξία. Αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει τους Ταύρους να μείνουν περισσότερο καιρό σε επιβλαβή περιβάλλοντα, όπως σχέσεις, θέσεις εργασίας, με την επιμονή τους να απειλεί να βλάψει τους ίδιους. Είναι όμως πιστοί σύντροφοι και αφοσιωμένοι φίλοι, δημιουργώντας μια αίσθηση ασφάλειας στους άλλους.

Τι ενδιαφέρει έναν Ταύρο;

Χρήματα: Τα χρήματα είναι ο κωδικός πρόσβασης για την ευτυχία ενός Ταύρου. Αυτό το ζώδιο είναι εμμονικό με τα οικονομικά του, σέβεται την περιουσία του και την προστατεύει.

Φαγητό: Αγαπά το φαγητό, ζει για να τρώει και να δοκιμάζει γεύσεις. Εάν θέλεις να ανακαλύψεις τις πιο αξιόλογες κουζίνες, ακολούθησε έναν Ταύρο. Δίνει μεγάλη αξία τόσο στο ίδιο το φαγητό, όσο και στη συνθήκη που το περιβάλλει, γι’ αυτό συνηθίζει να μαγειρεύει, να οργανώνει δείπνα και να μοιράζεται τις γαστρονομικές του εμπειρίες με τους άλλους.

Χαλάρωση: Ακόμα και το Netflix είναι περιττό για τους Ταύρους. Μπορούν να μείνουν ξαπλωμένοι σε έναν καναπέ για ώρες χωρίς να κάνουν τίποτα. Το μόνο που χρειάζονται είναι οι πιτζάμες τους, μια κουβερτούλα και λίγη ηρεμία.

Ψώνια: Οι Ταύροι δεν πάνε για ψώνια επειδή χρειάζονται κάτι. Για εκείνους, τα ψώνια είναι μια ιεροτελεστία, μια εμπειρία που απολαμβάνουν. Μπορεί να περάσουν μια ολόκληρη μέρα στα αγαπημένα τους μαγαζιά και το σίγουρο είναι ένα: Αν τους ακολουθήσεις, θα γυρίσεις με πολλές τσάντες και άδειο πορτοφόλι.

Τι σαγηνεύει τον Ταύρο

Να κάνει σεξ: Ο Ταύρος είναι ένα σαγηνευτικό ζώδιο, με έντονη ανάγκη για σωματική οικειότητα και σύνδεση, καθώς και ισχυρή σεξουαλική όρεξη. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του, δίνει μεγάλη προσοχή στη σεξουαλικότητα. Πιστεύει, άλλωστε, ακράδαντα τα θεωρία που υποστηρίζει ότι οι σχέσεις βασίζονται στο να δίνουμε και να λαμβάνουμε ευχαρίστηση.

Να τρώει: Οι έννοιες του αισθησιασμού και της ευχαρίστησης περιλαμβάνουν για τον Ταύρο και το φαγητό ως βασικό συστατικό. Γι’ αυτόν, το καλό φαγητό και ποτό δεν είναι απλώς μια βιολογική ανάγκη, αλλά μια ολόκληρη εμπειρία, ένα γεμάτο βίωμα και ένα απολαυστικό διάλειμμα από το στρες της καθημερινότητας.

Να χαλαρώνει: Όταν μιλάμε για ελεύθερο χρόνο, ο Ταύρος δεν έχει καλύτερο από το να μείνει στο σπίτι, να κουλουριαστεί στο κρεβάτι ή τον καναπέ του και να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτό του. Αυτό τον ξεκουράζει ψυχικά και πνευματικά και τον προετοιμάζει να επιστρέψει στον κόσμο αναζωογονημένος.