Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας δίνουν μικρές δόσεις ευτυχίας μέσα στην ημέρα. Ένας καλό καφές, ένα κοπλιμέντο, να μας πετυχαίνει η γραμμή του eyeliner. Ή και πιο σύνθετα πράγματα. Όπως το να μιλήσουμε σε κάποιον για μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, και να μας ακούσει προσεκτικά. Και επειδή αυτές οι χαρές δεν είναι δεδομένες, δες τι χρειάζεται ο σύντροφος σου για να πάρει τη δική του δόση ευτυχίας μέσα στην ημέρα, σύμφωνα με το ζώδιό του.

Κριός

Ο Κριός λατρεύει να τον ακούς, ειδικά όταν δεν στο έχει ζητήσει. Του αρέσει να τον νοιάζεσαι και να αντιλαμβάνεσαι πότε δεν νιώθει και τόσο καλά.

Ταύρος

Απλά δώσε του καλό φαγητό. Τίποτα δεν τον κάνει πιο χαρούμενο από ένα ραντεβού σε ένα από τα αγαπημένα του εστιατόρια. Ή ακόμα και σπίτι, με το αγαπημένο του σπιτικό φαγητό!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος της ζωής σου δεν ζητάει πολλά. Απλά την επιβεβαίωσή σου. Θέλει να είναι σημαντικός για εσένα και εσύ με τη σειρά σου να του δείχνεις συνεχώς.

Καρκίνος

Τι να ζητάει το πιο συναισθηματικό και τρυφερό ζώδιο;  Αγκαλιές και χουχούλιασμα στο κρεβάτι. Εντάξει, τις καθημερινές βιάζεσαι, αλλά τα Σαββατοκύριακα μην του το στερείς!

Λέων

Αγαπάει υπερβολικά τους φίλους του και να το βρίσκεται μαζί τους. Οπότε πως να μην κάνεις χαρούμενο εάν του κανονίσεις μια κοινή συνάντηση εκεί που δεν το περιμένει;

Παρθένος

Όπως ο Κριός, έτσι και Παρθένος έχει ανάγκη από κάποιον να τον ακούει. Θέλει να νιώθει ότι στηρίζετε σε εσένα και στις πολύτιμες συμβουλές σου.

Ζυγός

Αν θες να κάνεις έναν Ζυγό χαρούμενο απλά άφησέ τον ψωνίζει ή να παίρνει μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες. Μην του στερήσεις ποτέ την ελευθερία των επιλογών του.

Σκορπιός

Το μόνο που θέλει ένας Σκορπιός από εσένα είναι αγάπη. Και φροντίδα. Άντε και λίγη extra κατανόηση. Γενικά θέλει να τον αγαπάς και να του το δείχνεις καθημερινά.

Τοξότης

Εάν ο σύντροφός σου είναι Τοξότης τότε χάρισέ του μερικές στιγμές δράσης και περιπέτειας. Τίποτα δεν του δίνει περισσότερη χαρά!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πολύ ευτυχισμένος όταν κάνει κάτι σωστά και ανταμείβεται για αυτό. Και όχι με δώρα αλλά με επαίνους. Μην παραλείπεις να του λες πόσο σωστά τα κάνει όλα.

Υδροχόος

Λατρεύει τη μουσική. Εάν θες να τον κάνεις χαρούμενο απλά περάστε ένα βράδυ μαζί στο σπίτι, με τη μουσική που του αρέσει. Ιδανικά μην του μιλάς και πολύ. Άφησέ τον να χαθεί στις σκέψεις του, αλλά στην αγκαλιά σου.

Ιχθύς

Ένα είναι το κοινό του Ιχθύ με τον Καρκίνο. Το πόσο αγαπησιάρικα ζώδια είναι. Μόνο που ο Ιχθύς λατρεύει και την τέχνη, και συγκεκριμένα τις ταινίες. Οπότε άνοιξε την αγκαλιά σου και το Netflix και κάνε τον χαρούμενο.

featured photo: unsplash.com/@prins_the_filmer