Είναι στιγμές που θέλουμε να μας πει κάποιος μια καλή κουβέντα. Που έχουμε ανάγκη από ένα κομπλιμέντο, μια μικρή φιλοφρόνηση που θα μας χαρίσει όμως ένα μεγάλο χαμόγελο. Aυτό το κομπλιμέντο μπορεί να αφορά κάτι που κάναμε σωστά στην εργασία μας ή μια πολύ μικρή αλλαγή στην εμφάνισή μας. Κάτι μικρό που όμως κάποιος το παρατήρησε, και το σχολίασε.

Εάν ψάχνεις και εσύ κάποιες φορές να πεις μια καλή κουβέντα σε κάποιον, εδώ θα δεις τι πρέπει να πεις, ανάλογα με το ζώδιό του.

Κριός

”Είμαι εδώ για ότι χρειαστείς”. Ο Κριός θέλει να είναι αρχηγός, ηγέτης. Δεν το δείχνει αλλά θέλει να ξέρει πως έχει κάποιον δίπλα του που θα τον στηρίξει σε ότι χρειαστεί.

Ταύρος

”Έχεις την απόλυτη εμπιστοσύνη μου”. Ο Ταύρος πάντα υπερηφανεύεται για το πόσο αξιόπιστος είναι και πόσο θέλει οι γύρω του να βασίζονται πάνω του, και όχι άδικα. Οπότε το να του το επιβεβαιώσεις, είναι απλά το καλύτερο κομπλιμέντο.

Δίδυμοι

”Είναι πολύ συναρπαστικό το να είμαι μαζί σου”. Ο Δίδυμος αγαπάει το να βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση και να ασχολείται με διαφορετικά πράγματα. Μην του πεις λοιπόν ποτέ ότι βαριέσαι μαζί του!

Καρκίνος

”Νιώθω πολύ άνετα μαζί σου”. Ο Καρκίνος αισθάνεται υπέροχα όταν φροντίζει τους αγαπημένους του ανθρώπους και τους προσφέρει την αγάπη του. Ακόμα πιο υπέροχα νιώθει όταν εκείνοι του λένε πόσο τους αρέσει!

Λέων

”Θαυμάζω την αυτοπεποίθησή σου”. Πολλοί από εμάς δεν έχουμε την αυτοπεποίθηση που θα θέλαμε. Ο Λέων όμως την έχει, καθρεπτίζεται πάνω του. Γιατί να μην του το αναφέρεις;

Παρθένος

”Είναι τέλειο που είσαι τόσο σχολαστικός και λεπτομερής”. Η αλήθεια είναι πως είναι και τα δύο. Και η λέξη ”τέλειο” είναι μια από τις αγαπημένες του!

Ζυγός

”Με κάνεις να θέλω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος”. Ο Ζυγός θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει διαμεσολαβητής σε οποιαδήποτε διαμάχη. Είναι ένα κοινωνικό ον που αγαπάει τη συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων. Και απώτερος σκοπός του είναι να τους βοηθάει να γίνονται καλύτεροι.

Σκορπιός

”Έχεις κάτι το μυστηριώδες”. Για όλα τα υπόλοιπα ζώδια αυτό δεν θα ήταν ένα κομπλιμέντο. Για τον Σκορπιό όμως που λατρεύει τα μυστικά και το μυστήριο, είναι!

Τοξότης

”Μου αρέσει που ξέρεις πως να περνάς καλά”. Ο Τοξότης είναι συνήθως η ψυχή της παρέας. Του αρέσει να δείχνει πόσο κοινωνικός και δραστήριος είναι, και οι γύρω του να το αντιλαμβάνονται.

Αιγόκερως

”Πάντα θα στρέφομαι σε εσένα όταν θέλω να γίνει σωστά μια δουλειά”. Ο Αιγόκερως εργάζεται πολύ σκληρά και συνήθως η επαγγελματική του ζωή ταυτίζεται με την προσωπική του ζωή.

Υδροχόος

”Δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα”. Οι Υδροχόοι είναι προοδευτικοί. Είναι πάντα αυτοί που θα σκεφτούν out of the box σε ένα project. Κάποιες φορές νιώθει ότι αυτό δεν εκτιμάται από τους γύρω του. Οπότε όταν το νιώσεις, να του το πεις!

Ιχθύς

”Λες πάντα το σωστό πράγμα”. Οι Ιχθείς είναι τρομερά συμπονετικοί και ξέρουν τι σημαίνει ενσυναίσθηση. Δεν είναι τυχαίο ότι συχνά γίνονται ψυχολόγοι ή θεραπευτές. Λατρεύουν να δίνουν συμβουλές, και να τους λένε πόσο σωστές είναι.

featured photo: unsplash.com/@simonmaage