Μια ματιά στη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου από την Chiara Ferragni και το brand Sunglass Hut αρκεί για να πιστέψεις ότι η Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι ήδη εδώ. Τα έντονα χρώματα και οι διαχρονικές γραμμές ανοίγουν τον δρόμο για τα inclusive γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο και με κάθε outfit.

H Chiara Ferragni ήθελε κάτι παιχνιδιάρικο για κάθε σχήμα προσώπου

Η ίδια, όσα χρόνια βρίσκεται στον χώρο της μόδας, πάντοτε ψάχνει το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα πλαισιώσει το outfit της. Αγαπά τα αξεσουάρ γενικότερα και πάντοτε είναι πολύ προσεκτική στο τι επιλέγει. Πολλές φορές, όμως, βρέθηκε να της αρέσουν πάρα πολύ κάποια γυαλιά που δεν κολάκευαν καθόλου το πρόσωπο της. Έτσι, θέλησε να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με σχέδια τα οποία μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε πρόσωπο και γούστο.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Sunglass Hut (@sunglasshut)

Τα χρώματα της συλλογή κάνουν την πρώτη εντύπωση

Αν ακολουθείς την Chiara έστω και λίγο καιρό ξέρεις πόσο πολύ αγαπά το χρώμα -ή μάλλον τα χρώματα. Της αρέσει να συνδυάζει τα πάντα και να τολμά με bold επιλογές. Το ίδιο πρεσβεύει και το brand ρούχων της που μέχρι σήμερα έχει γίνει πλέον ένας κολοσσός στο χώρο της μόδας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της έθιξε μάλιστα και το θέμα της πανδημίας σε σχέση με την μόδα. Η ίδια θεωρεί πως η παρούσα κατάσταση έχει δώσει σε όλους μας μία παραπάνω ελευθερία στις στυλιστικές επιλογές. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας είναι πλέον από τα λίγα πράγματα που μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση άμεσα. Πάρε για παράδειγμα τον εαυτό σου όταν αποφασίζεις να βγάλεις τις φόρμες και να δουλέψεις από το σπίτι φορώντας ένα έντονο κόκκινο πουλόβερ. Σε αυτές τις περιπτώσεις το mood είναι πάντοτε διαφορετικό.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Sunglass Hut (@sunglasshut)

Για να ολοκληρώσει μάλιστα την εμπειρία του νέου λανσαρίσματος της, η ίδια φρόντισε να δώσει και μερικές συμβουλές. Έτσι, εδώ μπορείς να βρεις τα tips και τα μυστικά της Chiara για το πώς να εντάξεις τα bold γυαλιά ηλίου στα καθημερινά outfits σου.

featured image: eu2.chiaraferragnicollection.com/