Με πρωταγωνιστές τον Chiwetel Ejiofor και την Naomie Harris επιστρέφει αυτή τη φορά στις οθόνες μας η ιστορία του The Man Who Fell to Earth. Πρόκειται για μία ιστορία βασισμένη στο βιβλίο του Walter Tevis, που κυκλοφόρησε το 1963. Όταν μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1976 με πρωταγωνιστή τον David Bowie, πολλοί αντέδρασαν με δυσπιστία στο εγχείρημα. Οι κριτικές δεν ήταν καθόλου καλές, ωστόσο η ταινία παρέμεινε στις λίστες με τις αγαπημένες cult ταινίες της εποχής. Σήμερα, η συγκεκριμένη ιστορία επανέρχεται, αυτή τη φορά στη μικρή, τηλεοπτική οθόνη.

Στο The Man Who Fell to Earth ακολουθούμε μία ιδιαίτερη, αλλά επίκαιρη ιστορία

Πρωταγωνιστικός ήρωας είναι ο Faraday, ένας εξωγήινος που έρχεται στη Γη και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει και να σώσει τον πλανήτη. Παράλληλα, όμως εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους έγινε εξωγήινος. Ο ίδιος είχε χρειαστεί να εγκαταλείψει τον πλανήτη Γη πριν από πολλά χρόνια, ως πρόσφυγας. Στο σήμερα, αναγκάζεται να επιστρέψει για να σώσει άλλη μία φορά την πατρίδα του.

Η άφιξη του όμως έχει ορισμένες συνέπειες, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους γύρω του. Για να μπορέσει να φέρει εις πέρας την αποστολή του θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ίδιο του το παρελθόν, κάτι που δεν προμηνύεται ιδιαίτερα εύκολο στην περίπτωσή του. Παράλληλα, έχοντας αφήσει πίσω του τη σύζυγο και την κόρη του, πρέπει να φροντίσει ώστε να τις ξαναδεί όταν όλα αυτά τελειώσουν.

Στην ιστορία αυτή εμπλέκονται πολλοί

Στην προσπάθειά του να σώσει τον πλανήτη, ο Faraday θα συναντήσει πολλά εμπόδια και εχθρούς. Θα αντιμετωπίσει την καχυποψία των ανθρώπων απέναντί του, αλλά και τις προσπάθειες της CIA να εμποδίσουν το έργο του. Καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μία ιστορία ιδιαίτερα καθηλωτική, που μέσα από τα επεισόδια της θα ξετυλιχθεί ένα ολόκληρο κουβάρι αποκαλύψεων

Η αλήθεια είναι πως είχαμε χρόνια να δούμε μία αξιόλογη τηλεοπτική παραγωγή με ένα τόσο δυνατό καστ και μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Ας ελπίσουμε ότι το The Man Who Fell to Earth θα ξεπεράσει κατά πολύ τους προκατόχους του.