Έχεις νιώσει ποτέ μοναξιά ακόμα και εάν βρίσκεσαι σε ένα δωμάτιο γεμάτο με δεκάδες άτομα; Έχεις ίσως μια ατελείωτη λίστα επαφών αλλά δεν έχεις κανέναν να τηλεφωνήσεις όταν έχεις κάποιο πρόβλημα; Εάν η απάντηση είναι ναι, είναι προφανές ότι συχνά νιώθεις απομονωμένη. Όχι επειδή δεν έχεις φίλους, αλλά επειδή δεν έχεις ίσως αληθινούς φίλους.

Εδώ είναι κάποια ζώδια που αρκετά συχνά νιώθουν απομονωμένα, σύμφωνα με την αστρολογία.

Λέων

Ο Λέων είναι το πιο μοναχικό από όλα τα ζώδια. Συχνά, νιώθει απομονωμένος ακόμα και ένα βρίσκεται σε ένα πάρτυ. Ενώ είναι πάντα διαθέσιμος για τους ανθρώπους, είναι εκείνος που νιώθει ότι μένει μόνος όποτε έχει κάποια ανάγκη. Περιτριγυρίζεται κυρίως από ψεύτικους φίλους και καταλήγει να νιώθει ατελείωτη μοναξιά στο τέλος της ημέρας.

Ζυγός

Ο Ζυγός, επίσης, όπως και ο Λέων, καταλήγει να νιώθει απομονωμένος. Είναι αυτός που πάντα βοηθάει τους ανθρώπους γύρω του, ωστόσο, το μόνο που κερδίζει στο τέλος είναι η μοναξιά. Μόλις ανακαλύψει ότι οι γύρω του ίσως τον χρησιμοποιούν προσπαθεί να απομακρυνθεί ή να φερθεί αναλόγως, αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει και η μοναξιά τον έχει κυριεύσει.

Παρθένος

Ο Παρθένος επίσης νιώθει συχνά απομονωμένος. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα των λαθών του ή απλώς ένα μέρος της ζωής του, ωστόσο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Ενώ δείχνουν πως μπορεί να κάνει παρέα με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και να απολαμβάνει τη ζωή του, κατά βάθος είναι άδειος και περικυκλωμένος από το αίσθημα της μοναξιάς.

Σκορπιός

Μπορείς να κατηγορήσεις την εγωιστική συμπεριφορά ή την αγενή στάση του, ο Σκορπιός, επίσης, συχνά βρίσκει τον εαυτό του μόνο. Νιώθει απομονωμένος γιατί καταλήγει να διώχνει από τη ζωή του τους ανθρώπους που τον αγαπούν πραγματικά. Και μόνο όταν τα πράγματα δεν μπορούν να επανέλθουν στο φυσιολογικό, συνειδητοποιεί τα πολλά λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι τα ζώδια που είναι καλύτερο να είσαι μακριά τους όταν θυμώνουν