Ίσως υπάρχει και στη δική σου ζωή αυτό το ένα άτομο που ο θυμός του κάνει τα πόδια σου να τρέμουν και την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά. Και οριακά θέλεις να τρέξεις και να κρυφτείς κάπου. Παρόλο που ο θυμός του κρατάει ελάχιστα είναι τόσο έντονος που φοβίζει ακόμα και τους πιο θαρραλέους.

Εδώ είναι μερικά ζώδια που, σύμφωνα με την αστρολογία, είναι αρκετά τρομακτικά όταν είναι θυμωμένα και καλά θα κάνεις να βρίσκεσαι μακριά τους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν είναι θυμώνει εύκολα, ωστόσο, όταν το κάνει πάει τον θυμό σε άλλο επίπεδο. Ενώ δεν φωνάζει ούτε γίνεται βίαιος, είναι ο ίδιος ο θυμός του που μιλάει. Είναι οι αρκετά τρομακτικός όταν είναι θυμωμένος και φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του ακόμα και σε ένα δωμάτιο με άλλα 100 άτομα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι γενικά ήρεμος, σοβαρός και λογικός, αλλά ο θυμός του τρομάζει τους πάντες. Ποτέ δεν είναι επιθετικός, αλλά η σιωπή του είναι αυτή που μιλάει. Εάν έχεις θυμώσει έναν Ιχθύ, υπάρχουν πιθανότητες να μη σου μιλήσει ποτέ ξανά. Ωστόσο, αν είσαι εξαιρετικά κοντά του, θεώρησε τον εαυτό σου προνομιούχο.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος μπορεί να γίνει πολύ επιθετικός όταν είναι θυμωμένος. Είναι καλύτερα να μείνεις μακριά του και να αποφύγεις να κάνεις την κατάσταση χειρότερη από ότι είναι. Ο Καρκίνος δεν μπορεί να ελέγξει το θυμό του και συχνά ξεσπάει σε οποιονδήποτε του μιλήσει εκείνη τη στιγμή.

Λέων

Ο Λέων μπορεί να προσβληθεί ακόμα και με τα πιο μικρά πράγματα. Ο θυμός του μπορεί να τρομάζει τους ανθρώπους, αλλά συνήθως είναι για μικρό χρονικό διάστημα. Ο θυμός του εξασθενεί μέσα σε λίγα λεπτά, ωστόσο, ενώ είναι θυμωμένος, μπορεί να γίνει εξαιρετικά παράλογος και αγενής. Μπορεί πραγματικά να σε μειώσει πολύ με τα σκληρά του λόγια. Επομένως, είναι καλύτερα να μην ενοχλείς έναν Λέων όταν είναι θυμωμένος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Σε ποιον τομέα ευνοείται το κάθε ζώδιο και ωροσκόπος σύμφωνα με τη νέα Σελήνη