Τα ταξίδια είναι υπέροχα για πολλούς λόγους. Είναι ξεκάθαρα εμπειρία. Ακόμα και η προετοιμασία τους είναι κάτι ωραίο. Όταν δηλαδή κάνεις σχέδια και προγραμματίζεις για τα μέρη που θα επισκεφτείς, τι ρούχα θα πάρεις μαζί σου ή ακόμα και τι θα φορέσεις κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Ας εστιάσουμε στο τελευταίο. Αν το μεταφορικό μέσο είναι το αεροπλάνο, τότε όποιο και να είναι το στυλ σου, πρέπει κάποια πολύ συγκεκριμένα κομμάτια να μην τα προτιμήσεις και να τα αφήσεις στην ντουλάπα σου. Τα παρακάτω δηλαδή:

Περίπλοκα items

Πρέπει να σκέφτεσαι ότι ενδεχομένως να κάθεσαι αρκετές ώρες -ακόμα και οι δύο είναι πολλές- και φυσικά δεν πρέπει να παραμελήσεις το ότι η τουαλέτα του αεροπλάνου είναι μικρή. Αυτό σημαίνει ότι κάτι περίπλοκο και ιδιότροπο όπως το αγαπημένο σου jumpsuit θα σε δυσκολέψει να το βγάλεις σε ένα μικρό χώρο. Καλό είναι επίσης να αποφύγεις να φορέσεις κοντή φούστα ή φόρεμα γιατί δεν θα νιώθεις καθόλου άνετα.

complicated-items

Καλοκαιρινά ρούχα

Ακόμα και στον πιο εξωτικό προορισμό να πηγαίνεις, δεν πρέπει να παραμελήσεις την θερμοκρασία που θα έχει το αεροπλάνο. Χαμηλή δηλαδή. Κράτησε τα σούπερ καλοκαιρινά σου ρούχα για τις διακοπές και προτίμησε κάτι πιο ζεστό για την διάρκεια του ταξιδιού.

summer-clothes

Υφασμάτινα που προκαλούν φαγούρα

Όταν θα διαλέγεις το ιδανικό outfit για το αεροπλάνο, μην επιλέξεις υφασμάτινα που μπορεί να προκαλέσουν φαγούρα. Θα σε ενοχλεί πολύ στο αεροπλάνο. Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας κάνουν το δέρμα ευαίσθητο και αυτά τα υφασμάτινα γίνονται ακόμα πιο αβόλα απ’ότι είναι κανονικά.

Άβολα παπούτσια

Μόνο άνεση πρέπει να έχουν τα παπούτσια που θα επιλέξεις. Ακόμα κι αν δεν ταιριάζουν με το υπόλοιπο outfit. Δεν ξέρεις πόσο μακριά μπορεί να είναι η πύλη σου, οπότε να χρειάζεται να περπατήσεις αρκετά για ως εκεί. Οπωσδήποτε δηλαδή πρέπει να αποφύγεις τα ψηλοτάκουνα. Όπως επίσης δεν πρέπει να φορέσεις τα παπούτσια που σου είναι στενά γιατί η πίεση του αεριπλάνου θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

uncomfortable-shoes

Οποιοδήτε έντονο άρωμα

Οι υπόλοιποι επιβάτες δεν φταίνε σε τίποτα να μυρίζουν το έντονο άρωμα που θα φοράς εσύ. Επέλεξε ένα πολύ ελαφρύ ή περίμενε να φτάσεις στον προορισμό σου για να βάλεις απ’το αγαπημένο σου.

heavy-perfume