Τα φύλλα πέφτουν, οι θερμοκρασίες πέφτουν και μαζί τους και η διάθεση των περισσοτέρων αφού πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην καρδιά του χειμώνα και αφήνουμε πίσω μας για τα καλά το καλοκαίρι.

Αν και για πολλούς τα φθινοπωρινά vibes μπορεί να είναι απίστευτα ανακουφιστικά, μπορούν επίσης να προκαλέσουν άγχος. Και η αλήθεια είναι πως αυτός ο Νοέμβριος είναι γεμάτος με σκαμπανεβάσματα, για όλα τα ζώδια.

Ωστόσο, μερικά ζώδια, και συγκεκριμένα τρία, θα πιεστούν λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα αυτόν τον μήνα.

Κριός: Ήρθε η ώρα να γνωριστείς με τη σκοτεινή σου πλευρά

Εάν αισθάνεσαι απίστευτη κούραση, σωματική και ψυχική, αυτόν τον μήνα, υπάρχει αστρολογικός λόγος για αυτό. Ο ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον όγδοο οίκο σου κάτι που θα μπορούσε να σε κάνει να νιώθεις σαν να φεύγεις από κάτι ή κάποιον που κάποτε ήταν σημαντικό για εσένα. Καθώς μπαίνεις όλο και πιο βαθιά στην αλλαγή του να αφήσεις πίσω σου κάτι και να φύγεις, απλώς κάνεις χώρο για μια ανάπτυξη.

Μπορεί ακόμη και να ανακαλύψεις νέα πράγματα για τον εαυτό σου καθώς οι κρυμμένες αλήθειες έρχονται στο φως. Άσε λοιπόν αυτή τη διαδικασία της ανακάλυψης των μυστικών σου να σε απελευθερώσει.

Ταύρος: Ο μήνας των πολλών προσωπικών αλλαγών

Αυτός ο μήνας δεν είναι απλός, Ταύρε. Κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, διάφοροι πλανήτες θα αντιπαρατεθούν στον Ουρανό στον Ταύρο, ανοίγοντάς σου τον δρόμο για να δεχθείς εκπλήξεις για τον εαυτό σου αλλά και τον κόσμο στον οποίο ζεις. Αν και η αβεβαιότητα μπορεί να σου φαίνεται περίεργη, προκαλεί επίσης μια ενέργεια για να εργαστείς ακόμη περισσότερο.

Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, μια έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί επίσης στον Ταύρο, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμα περισσότερες απροσδόκητες αλλαγές στη ζωή σου. Εμπιστεύσου τη διαδικασία. Σε φέρνει μόνο πιο κοντά στο σημείο που πραγματικά πρέπει να είσαι.

Λέων: Θα αντιμετωπίσεις επιτέλους αυτό που συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες

Αυτό το μήνα, το σύμπαν σε ενθαρρύνει να αναπτύξεις το περιβάλλον του σπιτιού σου, τις οικογενειακές σου σχέσεις και να αναπληρώσεις την ενέργειά σου μέσω δραστηριοτήτων στο σπίτι αλλά και ξεκούρασης. Αλλά αυτό είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις, ειδικά αν υπάρχουν τόσα πράγματα που θες να κάνεις.

Καθώς αγκαλιάζεις τη διαδικασία της επανασύνδεσης με το μέσα σου, μπορεί να αισθάνεσαι πιο ευάλωτος και συναισθηματικός από ότι συνήθως. Η καρδιά σου ζωντανεύει αυτόν τον μήνα, οπότε δώσε στην καρδιά σου αυτό ακριβώς που χρειάζεται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι τα 5 πιο ελκυστικά ζώδια