Ορισμένοι λένε πως η ομορφιά κρύβεται μέσα μας και αυτό είναι που εκπέμπουμε και στους άλλους. Ανεξάρτητα από το τι θεωρεί ο καθένας ως ”φυσική ομορφιά” το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ελκόμαστε από ανθρώπους που εμείς, με τα δικά μας υποκειμενικά κριτήρια, θεωρούμε όμορφους.

Όλοι έχουμε γνωρίσει στη ζωή μας ανθρώπους που αυτό που εκπέμπουν είναι κάτι πολύ παραπάνω από ομορφιά. Είναι απλά τρομερά ελκυστικοί. Είναι ο τρόπος που σκέφτονται και εκφράζονται που μας τραβάει την προσοχή. Υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια τα οποία συγκεντρώνουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν ακαταμάχητα.

Υδροχόος 

Ο Υδροχόος είναι ελκυστικός τόσο εντός όσο και εκτός του. Είναι ένα από τα πιο ελκυστικά ζώδια, γιατί είναι πάντα ο εαυτός του και πολύ ανεξάρτητος. Αυτές οι ιδιότητες τον κάνουν ένα άτομο που λάμπει.

Ζυγός

Αυτό που κάνει τους Ζυγούς τόσο ωραίους εξωτερικά αλλά και εσωτερικά είναι η ίδια η εμμονή τους με την καλαισθησία. Θέλουν όλα τα πράγματα γύρω τους να έχουν αισθητική και πράττουν πάντα με αυτόν τον σκοπό. Επομένως καταφέρνουν να περιστοιχίζονται από όμορφα πράγματα και να αποτελούν και οι ίδιοι μέρος αυτής της ομορφιάς.

Παρθένος 

Η φυσική ομορφιά της Παρθένου προέρχεται από το γεγονός ότι εκπέμπει μια αθωότητα. Και η αθωότητα είναι πάντα όμορφη. Φυσικά, ο Παρθένος χρησιμοποιεί αυτήν την ομορφιά στο έπακρο και όπως και ο Υδροχόος τους προσδίδει λάμψη.

Δίδυμοι 

Στο ίδιο πνεύμα με τον Ζυγό, οι Δίδυμοι εκπέμπουν ομορφιά λόγω όλων αυτών των πραγμάτων που κάνουν για να έχουν γύρω τους ομορφιά. Ενώ ο Ζυγός έχει εμμονή με την ομορφιά, ο Δίδυμος είναι παθιασμένος με το να είναι μοναδικός και η διατήρηση μιας τέλειας εμφάνισης καθίσταται πρωταρχικής σημασίας για αυτόν.

Ταύρος 

Αυτό που κάνει τον Ταύρο τόσο όμορφο είναι το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ρομαντικός. Όταν η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από τον ρομαντισμό, είναι δύσκολο να μην κάνεις ό,τι μπορείς για να βεβαιωθείς ότι αυτό που βγάζεις προς τα έξω δεν θα είναι κάτι όμορφο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Με ποιους τρόπους επηρεάζουν οι φάσεις του φεγγαριού τη διάθεσή σου