Οι περισσότεροι έχουμε στη ζωή μας κάποιον που μας βγάζει τον πιο απελευθερωμένο μας εαυτό προς τα έξω. Που μαζί του δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε, να κάνουμε αυτό που θέλουμε, να γελάσουμε δυνατά, να κλάψουμε μέσα στον κόσμο. Κάποιον που μαζί του αισθανόμαστε άνετα και ποτέ δεν μας έχει κάνει να νιώσουμε άβολα.

Εδώ θα μάθεις ποιος είναι για εσένα αυτός ο “κάποιος”, με βάση το ζώδιό σου.

Ποια είναι τα ζωδιακά ζευγάρια που ο ένας βγάζει τον πιο απελευθερωμένο εαυτό στον άλλον;

Κριός – Δίδυμος

Ο Κριός και ο Δίδυμος μοιράζονται έναν ιδιαίτερο δεσμό. Οπότε όταν συναντιούνται καταλήγουν να ξεπερνούν τα όρια με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Συνήθως θα καταλάβεις αυτό το δίδυμο από τη φασαρία που υπάρχει όπου βρεθούν. Καταλήγουν στις πιο δημιουργικές φάρσες και σίγουρα δεν θέλεις να είσαι κοντά τους την Πρωταπριλιά!

Ταύρος – Ιχθύς

Αυτές οι δύο ευαίσθητες ψυχές δημιουργούν ένα σεβασμό η μία στην άλλη όταν συναντιούνται. Δίνουν ο ένας στον άλλον ασφαλή χώρο για να απελευθερωθούν. Ο Ιχθύς μάλιστα δίνει στον Ταύρο όλη την ώθηση που χρειάζεται για να αφεθεί. Μαζί τους δεν θα βαρεθείς ποτέ.

Καρκίνος – Σκορπιός

Ο Σκορπιός και ο Καρκίνος είναι δύο πολύ ευαίσθητα ζώδια. Δεν διστάζουν να μπουν βαθιά στα συναισθηματικά μυστήρια του κόσμου, οπότε οι συνομιλίες τους μπορούν να πάρουν μια σειρά απρόβλεπτων ανατροπών. Σίγουρα, μπορεί να έχουν ξεκινήσει να μιλούν για τον καιρό, αλλά στο τέλος θα φιλοσοφούν και θα μιλάνε για το νόημα της ζωής.

Λέων – Λέων

Οι Λέοντες αγαπούν τρομερά τον εαυτό τους (όχι ότι αυτό είναι κακό). Οπότε δεν είναι περίεργο που αγαπούν και ο ένας τον άλλον. Οι φιλίες ανάμεσα σε δύο Λέοντες είναι πολύ ισχυρές και δημιουργικές με τον καθένα να ωθεί τον άλλο να κάνει μεγαλύτερες και πιο τολμηρές κινήσεις.

Ζυγός – Τοξότης

Η φιλία Ζυγού-Τοξότη είναι εξαιρετικά δυναμική. Όταν ο αέρας συναντά τη φωτιά, μπορεί να υπάρξουν εκρηκτικά και, μερικές φορές, περίεργα αποτελέσματα. Αυτοί οι δύο αγαπούν τις αυθόρμητες, τυχαίες περιπέτειες και οτιδήποτε τους βγάζει εκτός της ζώνης άνεσής τους.

Αιγόκερως – Υδροχόος

Οι Αιγόκεροι αρέσκονται να μένουν κολλημένοι στα γνωστά μονοπάτια. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται ένα ζώδιο του αέρα για να τους βοηθήσουν να φτάσουν σε πιο περίεργες διαδρομές. Εκεί έρχεται ο Υδροχόος. Ο Υδροχόος θα προσφέρει στον Αιγόκερω τη φιλία που χρειάζεται για να τον απελευθερώσει από τη βαρετή ζωή του.

Παρθένος – Ιχθύς

Οι Παρθένοι μπορεί συχνά να χρειαστούν μια μικρή ώθηση για να απελευθερώσουν τον εαυτό τους αφού συνήθως είναι εσωστρεφείς και κλειστοί. Και εκεί έρχονται οι Ιχθείς. Αυτοί οι δύο χτίζουν έντονες σχέσεις βασισμένες στη συμπόνια και τον σεβασμό, πράγμα που σημαίνει ότι η Παρθένος μπορεί επιτέλους να κατεβάσει το τείχος που έχει χτίσει και να αφήσει τον ατελή εαυτό του ελεύθερο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 πράγματα που χρειάζεται ένας Ταύρος από τον σύντροφό του και δεν τα διαπραγματεύεται