Θα ήταν ψέμα να πούμε πως ένας από τους λόγους που περιμένουμε τον Σεπτέμβρη δεν είναι και ο τρίτος κύκλος της σειράς “Άγριες Μέλισσες”. Οι δύο προηγούμενες σεζόν σημείωσαν τεράστια επιτυχία και αναμένεται ο τρίτος κύκλος να φέρει ακόμα περισσότερες εξελίξεις και ανατροπές στις ζωές των ηρώων.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου έχουν ξεκινήσει και ανά διαστήματα έχουμε δει πολλές φωτογραφίες από το αγαπημένο μας Διαφάνι και τους κατοίκους του.

Ο ΑΝΤ1 έπειτα από το πρώτο -γεμάτο ερωτηματικά- teaser trailer που είχε δώσει στη δημοσιότητα και παρακολουθούσαμε με αγωνία όλο το καλοκαίρι έρχεται τώρα να μας προετοιμάσει για όσα θα δούμε το φθινόπωρο μέσα από το δεύτερο.

Στο teaser trailer ακούμε το αυθεντικό ηχητικό ντοκουμέντο της 21ης Απριλίου, όπως αντήχησε στους πομπούς των ραδιοφώνων της Ελλάδας την 21η Απριλίου του 1967. Το συγκεκριμένο απόσπασμα του ηχητικού ντοκουμέντου που ακούγεται στο teaser αποτελεί μέρος της δεύτερης ραδιοφωνικής ανακοίνωσης της Δικτατορίας.

Όπως και τότε οι πολίτες, έτσι και στο trailer οι ήρωες της σειράς, ακούν εμβρόντητοι πως οποιοσδήποτε κυκλοφορεί μετά τη δύση του ηλίου θα πυροβολείται χωρίς προειδοποίηση.

To δεύτερο teaser trailer: 

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, στη νέα σεζόν θα παρακολουθήσουμε τις ζωές των ηρώων την περίοδο της Δικτατορίας, όπου ο καθένας θα παίξει και έναν ξεχωριστό – και εξίσου σημαντικό- ρόλο.