Μπορεί ακόμη να μην έχουμε διαλευκάνει τη σχέση της Zoë Kravitz και του Channing Tatum, ωστόσο, αν για κάτι είμαστε σίγουρες είναι ότι το μεταξωτό φόρεμα της μπαίνει κατευθείαν στη λίστα αγορών μας.

Την προηγούμενη Παρασκευή, το φημολογούμενο ζευγάρι έκανε άλλη μια βόλτα με ποδήλατο στη Νέα Υόρκη. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε, και ενώ όλοι προσπαθούν να ξεμπερδέψουν το «μυστήριο» και να βάλουν μια σειρά στα στοιχεία για τη σχέση τους, εμείς πάμε αντίθετα στο ρεύμα κρατώντας σημειώσεις για το υπέροχο φόρεμα της Zoë.

Επειδή ξέρουμε ότι κι εσύ θα έχεις ψάξει μανιωδώς να βρεις αυτό το slip dress, εμείς σου αποκαλύπτουμε ότι είναι δημιουργία του brand Araks.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Araks (@araksofficial)

Το slip φόρεμα της Zoë Kravitz θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα βραδινό φόρεμα, ωστόσο εκείνη προτίμησε να το επιλέξει για την καθημερινή της βόλτα στην πόλη. Συνδυάζοντάς το με ελάχιστα χρυσά κοσμήματα, μια μεγάλη τσάντα ώμου, γυαλιά ηλίου, mules στο χρώμα της ώχρας και έναν παγωμένο καφέ, μας δίνει κατευθύνσεις για το πιο fashionable street style.

Από την άλλη, o Channing φοράει jeans και ένα oversized μπλουζάκι, φυσικά μαζί με τον δικό του καφέ και το ποδήλατό του στο πλάι.

Προφανώς, η κοινή εμφάνισή τους δεν λύνει το «μυστήριο» που πλανάται γύρω από τη σχέση τους. Το μόνο που μας καθησυχάζει είναι ότι πλέον μπορούμε να βρούμε και να αγοράσουμε το φόρεμα της Zoë.

Αν θέλεις κι εσύ να τολμήσεις φορώντας κάτι διαφορετικό και να δώσεις ξεχωριστές πινελιές στην εμφάνισή σου, τότε θα σε συμβουλεύαμε να μη φοβηθείς τον συνδυασμό έντονων χρωμάτων.