Η διαδικασία του shopping δεν είναι για όλους. Είτε πρόκειται για ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα ή οτιδήποτε άλλο, τα ψώνια σε κάποιους αρέσουν και σε κάποιους άλλους απλά όχι.

Το shopping είναι για κάποιους ένας πολύ καλός τρόπος για να καταπολεμήσουν το στρες. Αλλά το να πηγαίνεις για ψώνια οποιαδήποτε στιγμή και να ξοδεύεις χρήματα σε περιττά πράγματα δεν θεωρείται πάντα καλό.

Υπάρχουν λοιπόν ορισμένα ζώδια που θεωρούν τα ψώνια ως τρόπο ζωής. Κάποιοι το κάνουν μόνο για να αγοράσουν τα βασικά πράγματα. Και κάποιοι δεν αντέχουν την ιδέα του να περάσει μια ημέρα χωρίς να ψωνίσουν κάτι. Ακόμα και κάτι μικρό.

Αυτά τα ζώδια που αγαπάνε το shopping συχνά αποτυγχάνουν να κάνουν αποταμιεύσεις και να σκεφτούν την οικονομική ασφάλεια στο μέλλον τους. Μάθε, λοιπόν, αν είσαι shopaholic ή όχι!

Τοξότης

Τίποτα δεν μπορεί να δώσει περισσότερο νόημα στη ζωή του Τοξότη από τα ψώνια. Αν θελήσει κάτι, κανείς δεν μπορεί να τον εμποδίσει να το αποκτήσει. Θα το αποκτήσει ό,τι και εάν χρειαστεί να κάνει.

Λέων

Ο γενναιόδωρος Λέων θέλει να ψωνίζει τόσο για τον ίδιο όσο και για τα αγαπημένα του άτομα. Οπότε, όσα πράγματα ψωνίζει για αυτόν άλλα τόσα δωρίζει.

Κριός

Ο Κριός δεν χρειάζεται προσφορές ή εκπτώσεις για να επιδοθεί στο αγαπημένο του χόμπι, το shopping. Του αρέσει να ξοδεύει ολόκληρο τον μισθό του σε πράγματα που του δίνουν ευχαρίστηση. Μπορεί να είναι οτιδήποτε όπως ρούχα, φαγητό, μουσική κ.λπ.

Καρκίνος

Τίποτα δεν μπορεί να τον κάνει πιο ευτυχισμένο από το να ξοδεύει όλα τα χρήματά του στα αγαπημένα του πράγματα όπως ρούχα, υπέροχα γεύματα, καλή διασκέδαση κ.λπ.

Ζυγός

Ο Ζυγός σε αυτό το κομμάτι μοιάζει πολύ με τον Λέων αφού αγαπάει το να ξοδεύει χρήματα, αλλά και χρόνο, για τα αγαπημένα του πράγματα. Αλλά πάντα προσπαθεί να βρει πιο οικονομικά πράγματα και να μη χρειαστεί να ξοδέψει μια ολόκληρη περιουσία.

Ταύρος

Δεν τον  ενδιαφέρουν καθόλου οι εκπτώσεις ή οι προσφορές. Εάν θέλει να αγοράσει κάτι, τότε θα το πάρει χωρίς την έγκριση κανενός. Ποτέ δεν αγχώνεται για τα χρήματα. Απλά πρέπει να μάθει να τα ξοδεύει σωστά σε πράγματα που του δίνουν χαρά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 5 φράσεις που δεν πρέπει ποτέ να πεις σε έναν Σκορπιό