Ο Σκορπιός έχει έντονο χαρακτήρα, είναι δυναμικός και μπορεί να γίνει πολύ ψυχρός και απόμακρος. Μπορεί να φαίνεται πολύ ήρεμος, αλλά πιθανότατα κρύβει μια καταιγίδα μέσα του.

Για αυτό, υπάρχουν ορισμένες φράσεις που δεν πρέπει ποτέ να πεις σε έναν Σκορπιό, εάν δεν θες να μπεις αυτόματα στη μαύρη λίστα του. Και εδώ θα δεις μερικές από τις πιο βασικές.

Ξέχασέ το, πέρασε τώρα.

Ένας Σκορπιός μπορεί να κρατήσει κακία όπως κανένας άλλος στον ζωδιακό κύκλο. Μπορεί να είναι εξαιρετικά χειριστικός και μόλις χάσει την εμπιστοσύνη του, ξέχνα τα σχέδιά σου για να τον κερδίσεις ξανά. Ο Σκορπιός δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί ποτέ. Επιδιώκει την εκδίκηση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αν τον έχεις πληγώσει.

Γιατί δεν με εμπιστεύεσαι;

Λοιπόν, η λέξη «εμπιστοσύνη» δεν υπάρχει στο λεξικό του Σκορπιού! Είναι πάντα σε εγρήγορση και είναι αυτός που θα πάρει όλες τις πληροφορίες από εσένα, αλλά δεν θα προσφέρει τίποτα εθελοντικά. Μην προσπαθήσεις καν να τον εκπλήξεις και αν πρέπει πάντα να του αποδεικνύεις το ποιος είσαι, δείξε πίστη στο πρόσωπό του.

Να το κάνουμε με τον δικό μου τρόπο;

Όχι, ο τρόπος που αποφασίζει να κάνει κάτι ένας Σκορπιός είναι ο μοναδικός. Σπάνια θα κάνει πίσω και θα αφήσει κάποιον άλλον να ηγηθεί. Συνήθως απλά χειραγωγεί τους άλλους μέχρι να καταφέρει αυτό που θέλει.

Όχι, αυτό που θέλεις δεν γίνεται.

Ο Σκορπιός έχει ένα τεράστιο εγώ, έτσι δεν θα δεχτεί ποτέ εύκολα ένα ΟΧΙ από κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που η διατήρηση μιας σχέσης μαζί του είναι πρόβλημα γιατί απλά δεν μπορεί να πάρει ένα όχι από τον σύντροφό του.

Σοβαρά, ζηλεύεις;

Ο Σκορπιός είναι το ζωντανό παράδειγμα της πιο βαθιάς ζήλειας. Ποτέ δεν θα το δεχτεί πως ζηλεύει ακόμα και εάν οι αποδείξεις το δείχνουν. Λόγω αυτού του θέματος, μπορεί επίσης να γίνει πολύ επιθετικός. Για όλα φταίνε τα έντονα συναισθήματά του!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που ξέρουν καλά τι σημαίνει αποταμίευση