Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει πολύ το φαγητό, και μάλιστα το καλό φαγητό. Το θέμα είναι όμως πως πολλοί επίσης είναι αυτοί που δεν τηρούν τους «κανόνες» και προτιμούν να τρώνε οπουδήποτε αλλού εκτός από την κουζίνα τους. Και δεν μιλάμε για αυτή τη φορά που θα φάνε στο τραπέζι του σαλονιού βλέποντας μια σειρά ή ταινία. Αλλά για όλες αυτές τις φορές που προτιμούν να τρώνε στο κρεβάτι και μάλιστα να γεμίζουν τόσο αυτό όσο και το πάτωμα με αποφάγια και ψίχουλα. Εδώ θα δεις σε ποια ζώδια ανήκουν αυτοί οι άνθρωποι που προτιμούν να τρώνε στο κρεβάτι!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για διάφορα από τα χαρακτηριστικά τους, αλλά αυτό που μάλλον δεν μπορείς να δεις εύκολα είναι πόσο πολύ τους αρέσει το φαγητό. Λατρεύουν να τρώνε γλυκά ή πικάντικα σνακ λίγο πριν κοιμηθούν. Είτε είναι στο κομοδίνο τους είτε ακόμα και κρυμμένο κάτω από το μαξιλάρι τους, θα βρεις πάντα το μυστικό τους σνακ κάπου εκεί καλά κρυμμένο.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι γνωστό ότι τρώει συναισθηματικά όταν αισθάνεται λυπημένος ή ακόμα και συναισθηματικά άδειος. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που έχει τις περισσότερες φορές μια γενναιόδωρη ποσότητα φαγητού δίπλα στο κρεβάτι του. Απολαμβάνει το να τρώει ενώ παρακολουθεί την αγαπημένη του σειρά ή ακόμα και ενώ διαβάζει ένα καλό βιβλίο.

Υδροχόος

Πιθανώς η λιγότερο ενοχλητική συνήθεια του Υδροχόου είναι ότι φαίνεται να έχει πάντα ένα σνακ πρόχειρο. Είτε πρόκειται για ένα ντόνατ σοκολάτας, ένα σακουλάκι με πατατάκια ή ακόμα και για κάποιο μιξ ξηρών καρπών, μπορείς να βασιστείς σε αυτόν ότι θα έχει ένα σνακ κοντά στο κρεβάτι του. Είναι αυτός που λατρεύει τα μεταμεσονύκτια σνακ. Δεν μοιράζεται το φαγητό του πρόθυμα, οπότε μπορεί να πρέπει να πολεμήσεις για αυτό!

Ταύρος

Όλοι όσοι αγαπούν έναν Ταύρο γνωρίζουν ότι έχει την τάση να σου προσφέρει φαγητό ως προσφορά ειρήνης. Εάν είσαι λάτρης του φαγητού, αυτός είναι πιθανώς ένας από τους λόγους που αγαπάς τον Ταύρο. Ωστόσο, όταν τείνει να «τσιμπολογάει» στο κρεβάτι, μπορεί σύντομα να εκνευριστείς με τη συχνότητα του σνακ πριν τον ύπνο. Επίσης σίγουρα θα βρεις πολλά ψίχουλα στο μαξιλάρι σου! ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι τα ζώδια που δεν προσποιούνται ποτέ στη ζωή τους