Το Bridgerton από την πρώτη στιγμή μας έχει συνηθίσει στα απρόσμενα love stories. Ωστόσο, καθώς μία ιστορία αγάπης μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές, αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει τόσο με τα ζευγάρια που δημιουργούνται στη σειρά, όσο με τα αδέρφια που γνωρίζουμε λίγο καλύτερα.

*Ακολουθούν spoilers*

Οι αδερφές Sharma

Οι αδερφές Sharma είναι το πραγματικό love story όλης της σεζόν. Η Kate και η Edwina έρχονται μαζί από την Ινδία και καλούνται να ανταπεξέλθουν στον κόσμο και τους τρόπους του Λονδίνου. Σε αυτήν την προσπάθεια έχουν η μία την άλλη. Όπως μαθαίνουμε αργότερα, σε αυτή τη ζωή γενικά έχουν μόνο η μία την άλλη, καθώς η Kate έμαθε από πολύ νωρίς να φροντίζει την Edwina. Όντας μάλιστα ετεροθαλή αδέρφια, ο δεσμός που αναπτύσσεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες, είναι ακόμη σημαντικότερος.

Ερχόμενες στο Λονδίνο, η Kate παρουσιάζεται ως η προστάτιδα αυτής της σχέσης, ενώ η Edwina ως η μικρότερη, περισσότερο αφελής και ρομαντική αδερφή. Μέχρι το τέλος της σεζόν, αυτή η σχέση περνά από πολλά στάδια και δοκιμάζεται, ώστε η κάθε μία να βρει το δρόμο της. Η Kate έρχεται αντιμέτωπη με τα συναισθήματα της για τον Anthony, ενώ η Edwina κάνει πίσω, έχει επιτέλους τη δική της γνώμη για τα πάντα αλλά πάνω απ’ όλα για άλλη μία φορά βάζει την αδερφή της και την ευτυχία της. Μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο, οι δύο αδερφές παραδίδουν μαθήματα αληθινής αγάπης και αλτρουισμού και ξεπερνούν κάθε love story που έχουμε δει στη σειρά μέχρι σήμερα.

Η Eloise και ο Benedict Bridgerton

Παρόλο που η οικογένεια Bridgerton έχει πολλά παιδιά και θα μπορούσαμε να αναλύσουμε τις σχέσεις ανάμεσα τους εκτενώς, τα αδέρφια που τράβηξαν περισσότερο την προσοχή μας σε αυτή τη σεζόν είναι η Eloise με τον Benedict. Και οι δύο μοιάζουν σαν να μην αποδέχονται ιδιαίτερα τις συμβάσεις που τους επιβάλλει η οικογένεια τους. Μάλιστα, αυτή αποτελεί μία φριχτή σεζόν για την Eloise, καθώς είναι η σειρά της μετά την Daphne για να παντρευτεί. Στην προσπάθεια της να γλυτώσει από κάθε “συνοικέσιο”, είναι δίπλα της ο Benedict.

Tα δύο αυτά αδέρφια, χωρίς μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης και πολλά λόγια, καταλαβαίνουν το ένα το άλλο. Όταν η Eloise αισθάνεται άβολα και έξω από τα νερά της, ξέρει πως ο Benedict θα είναι κάπου εκεί. Και οι δύο λειτουργούν στο παρασκήνιο, καθώς ξέρουν ότι όλη η λάμψη της οικογένειας εναπόκειται στα δύο μεγάλα αδέρφια τους. Ωστόσο, οι δύο καταφέρνουν σε κάθε επεισόδιο που περνά να αναπτύσσουν μία σπουδαία τρυφερότητα και κατανόηση ανάμεσα τους.

Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμη ποιο θα είναι το love story που θα εξερευνήσει η επόμενη σεζόν του Bridgerton, ξέρουμε όμως ότι τα αδέρφια αυτά θα παραμείνουν δεμένα και θα αποδεικνύουν καθημερινά τι σημαίνει αγάπη.